|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam,
na początku powiem - tak szukałem, znalazłem 5 stron totalnie nie na temat, większość to tematy ze zdjęciami. Temat gdzie znajde danego potwora to porażka, kilkadziesiąt stron. Zakładam więc ten temat. Gdzie znajde dużo(żeby było co bić a nie 2-3) ghouli? Mam pacc. Nie, nie wiem który tomb. Bardzo potrzebuje ghouli(nie potrzebuje głupich skórek, do głupich addonów). Z góry dziękuje Crash down@ Kumple bez pacc kampią ghostland to nei będę się im wcinał.
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 06-08-2006 o 02:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rolae~
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 50+
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Ja osbisce polecam ci gohstland ,
Pewnie próbowałeś ale jak dobrze trafisz to możesz spotkać nawet po 5-6 ghouli naraz. Jeśli chodzi o tomby to ci nie pomoge miałem pacca ale szczególnie z niego nie korzysatełem (glównie chodziło o promocje)wiec nie wiem gdzie są ghoule dla pacc. "Tibia to tylko gra" Best solodemon skeleton Best teamgiant spider |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Witam. Blad widze w samym zadawaniu pytania: Jestes knight? Tak wynika z podpisu pod nickiem.
Jesli knight to proponuje tombe przy palmach <wychodzac na polnoc, idziesz do wody,na wschod i potem na maxa na poludnie>. Niestety, pokazanie konkretnie gdzie jest tomba, jest podchodzace pod quest spoiling <Do i have right?> Podaj konkretnie swoje dane, lvl, prof, mlvl <eventualnie skille>. Chycel~~ Ostatnio edytowany przez Chycel - 06-08-2006 o 02:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 47 ek 78/77 6 mlvl. Uhmm chodzi ci o tomb na takim półwyspie?czy po prawej stronie od miasta?
A co jest złego w powiedzeniu gdzie jest tomb? Toż to tam tylko HOTA quest jest. down@ to zobacz na tibia.erig.net jaki to tomb i napisz mi na pw nazwe.
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 06-08-2006 o 02:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Ale samo znalezienie tomby jest uwazane za qs, dlatego tez mowie ze sie idzie w prawo od polnocno-wschodniego wyjscia z ankh, idziesz do wody w prawo i na poludnie <<tam sa palmiaste?! tomby>>
Chycel~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Wegorzewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shadow Intro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Under'world
Świat: Celesta
|
![]() Ghost Land.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Polska
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
|
![]() duzo ghouli jest w dark catedral !! jak nikogo niema to 6 jest na spox .. ale na koncu korytarza jest ds !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Penis..ula tomb poziom 1 około 15 na cały tomb
RETRAYED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Na dc,ghoul room quest(w ancient temple) i w anceint temple przy slimach( najpierw 2 razem,a w drugiej jakisni przy ful respie 4 + kilka szkieletów
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() up:
ale on woli ghoule... -.- topic: penesuela tomb - sam tam expie ale na 47 lvl to jest troche za maly spawn, chyba ze pojdziesz na -2 ale tam moze byc goraco ;P tar tomb - tam jest troche ghouli, dasz na nim spokojnie rade na -1, czasem chodze tam 38 ek ![]()
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Jest jeszcze jedno miejsce gdzie respawi sie okolo 8 ghouli i 1 ds. Podziemia thais, za poisonem, potem schody i tp. =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia