|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() 1. Zeby freeacc mogl miec wlasny pokoik.
2. Przyjaciele z RL tworza zeby sie wyrozniac. 3. Zeby latwiej bylo Huntowac w gronie zaufanych osob. 4. Zeby miec fajny opis za nickiem i vokacja... etc Pacera - Polish Power 50 polakow ponad , GH , i wszyscy sie ciesza .. kazde lvl i kazzdy ma pokoj i kazdy sobie ufa, KOALICJA kogos hack albo dead reszta pomaga..... sry za spam postow ale dalem zatrzymaj i tak wyszlo nie dawajcie za to minusa plz
Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć! Ostatnio edytowany przez Shin Chan - 13-08-2004 o 17:48. Powód: kliklem zatrzymaj sry |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() OOO shin chan to ty jesteś z naszej gildii , hehe to ja lovozu ( jak narzie najkeprzy qmpel sabka z tych tibijczykow itp ) polish power to pierwsza polska gildia na pacerze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() ty z gildi a ja z poza hehehhe, kazdy mysli ze jest jego best kumpel a on tylko wszystkich lubi
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() aha wiec po to sa gildie bo wczesniej myslalem ze na PVP zeby sie go wiecej bali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Do tego jeszcze dochodzi chat gildii, bardzo sympatyczne miejsce, takze przydatne podczas huntow do komunikowania sie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() A ja za niedlugo tesh bede w Polish Power
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Sam mam plan zeby niedlugo na Harmonii zrobic gildie skupiajaca wyzszych levelem sorcow i druidow, tak zeby np. kontrolowac ceny sd'kow
![]() Poza tym Tibia to gra RPG i taki element jak gildie jest bardzo wartosciowy ![]() |
![]() |
![]() |