|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vilones
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 15
Skille: .../21
Poziom mag.: 22
|
![]() Tak jak jest obok napisane <------------ mam 16 knighta , ze skilami po 42 i jade z axem ...eq:
- Noble armor - Plate Legi - Guardian shield - Dark helmet - Scraf ![]() - Fire axe ![]() Chodze na folde , Kopalnie (dvarfy , roty , soldki ) , zamek smoka obok AB (ale tylko poziomy niżej (orci , worriory , spearmany , trolle minosy czasami mino guard jak ktos bloknie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Mozesz kupic pacca i expic w tombie. Lepszego rozwiazania nie znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() demona albo i dwa >.<
Jeśli masz uhy i szukasz ekstremalnych wrażeń to, idź zabij huntera ne femour(?) hill, dwarfa guarda ( 2 hity i ci sie odechce xD) albo zerka j.o Możesz ew. behe ale po jednym.... a i poskiluj (sam lepszych nie mam[45]) XD
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Wbij skille po 75+ i 4 mlv i idz na soldki do 20 lvl pozniej guardy !
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 11-08-2006 o 00:00. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Czerwionka
Imię: Thirus Zewyn
Świat: Furora
![]() |
![]() Nie chce sie im trenic poprostu ;p Ale wiesz na skillach 50/50 wondpie ze knight zbloczy demca ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak ale nie pamientasz jak gosciu mial 31 lv ?? Teraz wlasnie trzeba trenowac :/ Bo skille za wolno leca. Wiesz ja mam knight i juz 1 h lapie skille z 43 na 44 wienc wiesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, nie trzeba trenowac. Mozna isc na jakies wolne ale kasodajne expowisko i tam wbijac powoli skille zarabiajac przy tym duzo kasy. (senja, darashia, tomby gorne poziomy, larvy, pozniej soldy, dc, itd). Zauwaz ze knight ktory w ogole nie trenuje nie expi wolniej od sorca na tym samym lvlu z rozdzki. (to dobitnie swiadczy o tym ze cipsoft nie planowal treningu i mozna bez niego grac)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kto wie ale w tych miejscach co podales do wiekszosci trzeba miec pacca ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Omg
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
|
![]() Zgadzam sie z panem "Muc". Mam knighta na innym koncie co wogule nie trenowal skilli. I teraz na 13 poziomie ma 40/40. Z serpent swordem spokojnie zabija roty, minosy, dwarfy, nawet ghoula mu sie udalo. A biega w plate armor, brass legs, dark helmet, dwarven shield. CipSoft nie planowal zeby w jego grze gracze godzinami siedzieli i skillowali tylko zeby skille to byla rzecz ktora sie rozwija wczasie expinia. Tak samo paladyn. Moze sobie spokojnie expic na trollach z spearami i bardzo szybko bedzie mial 35 dista co wystarczy do expienia z lukiem. Osobiscie najbardziej mi sie podobaja najnowsze swiaty gdzie to ludzie nie marnuja czasu zeby wbic 60/60 czy tez 70/70 tylko w tym czasie expia do 35-40. To im daje duza przewage nad skillujacymi ludzmi.
@Wszyscy co mowia ze bez dobrych skilli nie zbloczymy demona itp.: Powiedzcie mi jaka jest szansa ze demon cie nie trafi z melee? Bardzo niska. Nawet z wysokimi skillami demon trafia prawie zawsze. Obrazenia i tak zaleza od armora. A do zbloczenia demona i tak trza miec duzo uhow. Demon zawsze bedzie trafial ze swojego GFB wiec skille sa niepotrzebne bo i tak nie pomoga. Za brak polskich liter chcialbym podziekowac producentom Linuxa. |
![]() |
![]() |