|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Yo all
![]() Mam ważne pytnie dotyczace treningu knighta. Powiedzcie mi czy jest sens trenowac knighta gdy atakuja mnie 2 dwarfy a ja je atakuje mieczem dagger. Oczywiscie ustawielm typ walki na najslbaszy atak i na najlepsza obrone. Czy urosna mi jakies skille Sword figihting i Shielding ?? Mam teraz 45/40 I mniej wiecej po jakim czasie urosnei jeden skils Narazie ALL ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Jasne że jest sens tylko powinneś tak ustawić wszystko żebyś je hitał raz lub dwa razy na 30 sek i będzie gitnie a skile ci będą rosnąć co jakies 30-40 minut zobacz w kalkulatorze skilli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() skad mam wziasc jakis kalkulatro skilow ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2004
|
![]() zawsze jest sens ja mam knighta z dosc slabymi skillami bo nie cwicze sheling ani club tylko stukam war hammerem =] ale do 25 cluba czy cos to szybko dojedziesz, pamietaj ze chodz jestesmy wojki to i tak palkowi szybciej dystans przychodzi..
pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() @malutki
zly przyklad dajesz, nie powinno sie nauczac ludzi afkowac. @haszekmanutd hmmm, w Twojej sytuacji zalozylbym knife i balance jak grasz na non-pvp serv jesli grasz na pvp serv to oczywiscie znajdz kolege, zalozcie equip, zeby byl minimum 1 hit na minute i znajdzcie po 1 potworze zeby was dodatkowo bil |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() poszukaj czlowieka ktiry ma podobne skille
![]() reputacja + plx
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Poczytaj artykoly na temat skillowania.
Ale w wielkim skrocie, musza bic cie 2 potwory, ty ustaw tak, abys trafial minimum 2x/minute. Na takich skillach powinienes jeszcze na banalced bic, od ~52 mozesz na ful def probowac. Na takich skillach beda ci stosunkowo szybko skakac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() @axoh
raz na minute starczy i po co ustawiac na full def? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Jeden skil czi wskoczy jezeli raz na 30 chmurek walniesz blood hit (potforek/czlowiek straci troche zycia).
No to tyle ![]() |
![]() |