|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Gram na titanii i dopiero co wszedłem do miasta Thais. Mialem 8 level ale poszedłem Gdzies i od razu mnie zabili straciłem kase i miecz. Mam pytanie na jakie potworki musze chodzic gdzie je znajde. Nie wiem gdzie także można znaleźć jedzenie. Dzieki i sorki że zakładam nowy temat.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Przedewszystkim powinieneś pomyśleć o skillach, wytrenuj skille np. na 30/30 lub 40/40, jedzenie możesz zdobyć łowiąc podczas treningu, wypalaj mane na mlvl żeby zaopatrzyć się w exurę, jeśli choć troche wytrenujesz skille możesz chodzić na Rotwormy i Minotaury.
Jeśli jednak wolicz poexpić nim zaczniesz trenować polecam obóz trolli na wschód od Thais. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: w Monopolowym(Tuz za rogiem)
Stan: Tutor
Imię: Kedobaw
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: 50/54
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Najlepszym miejscem do expienia dla osub z 8-10lvl jest troll mountain. Znajduje się na wschód od Thais i po drodze mijasz respawn P. Spideruwi Troll'i . Aby dostać się do Troll Mountain potrzebujesz Shovel.
ten screen pokazuje pierwszą dziurę z trollami i u góry respawn P. Spiderów Ten Screen pokazuje którą dziurę trzeba rozkopać. Strzałka w dół wskazuje legowiska Trolli, natomiast strzałka w prawo wskazuje dziure w kturej można spotkać orci i dalej Orc warriory oraz Slime, Scorpiony, i roty. PS: Najczęsciej gracze blokują respawny potworów tak że nie mogą sie ruszyć. Wieć zabardzo nie am sie czego obawiać. PS2: Lina jest niepotrzebna. Tylko uważaj bo w jednym pomieszczeniu znajdziesz dziure i Napis: "Kosz"(nie pamietam dokładnie) nie radze ci ta m wpadac ponieważ na dole znajdują się Silme a droga ucieczki jest obstawiona przez P. Fieldy. |
![]() |
![]() |