|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() No i jest nowy rozdzial...
Sorka ze tak dlugo, ale naprawde mam w cholere spraw do roboty =/ . Wiec... Przedstawiam Humans Doom: Space Army - Frozen Apocalypse, Jesli nie ogladaliscie pierwszej czesci... to prosze >>>KLIKNIJCIE TU BY PRZEJSC DO STAREGO FAKE'a<<< A teraz tak na wstepie dodam, ze w tym rozdziale, bedzie 100x wiecej walk itp. niz w HD:Space Army - Xenomorph. Wiec...zaczynamy od prologu Spis treści Prologus: Dreams of Past Future Str. 1 PROLOGUS Dreams of Past Future 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() Wybaczcie, ze takie rozmazane ![]() ![]() To byl prolog :> . Commant plax. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Yeah na to czekalismy! Swietne to to. Dobre efekty jak zwykle klasa. Teraz tylko czekac na akcje... ;-)
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Jak zwykle Aveger rox - efekty itd. ok. ^^
PS. Drugi !!1111111oneonerazraz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Świetne! Efekt rozmycia wyszedł Ci doskonale. Dodaje to tajemniczości i zahacza uwagę czytelnika. Wydaje się lepsze od poprzedniego. Ale pewności mieć, póki co, nie mogę. Chciałbym mieć nadzieję, że tego fake'a dokończysz...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Żabno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mixer Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 16/16
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() gratz rób dalej. jestem ciekawy ile będize częsci
Hail Isara! Hail Rookgaard! Hail All Rookstayers on Isara! Ostatnio edytowany przez MixerQ - 16-08-2006 o 19:00. Powód: ??!! -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() dobre co ja mówie bardzo dobre, tylko szkoda że nigdy nie dokańczasz fake (New world, forumia itp.) ale tego chyab dokończysz co nie ?
![]() @ down Niektórym nawet to się podoba nie chodzi tu przecież o czs roboty tylko o sam fake! Ostatnio edytowany przez Decharius - 16-08-2006 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() OMG!!!
![]() Żeś mi dowalił... Wchodze jak nieczęsto teraz, w dział fake'i... o.O! Nowy fake Avagera... ![]() OMG. Tylko to jedno słowo "ciągle mnie dręczyło" -.- Po tak długim czasie... Prolog... Ale jaki Nie oszukujmy sie, dla ciebie, to góra 15-20 minut roboty 10 minut sklejki 5 minut wrzucanie efektów specjalnych 5 minut pisanie tekstu Ech... Żeś mnie rozczarował... Mam nadzieję że w rewanżu część 1 ukaże się dość szybko i będzie CO CZYTAĆ... Moge teraz spokojnie powiedzieć(a co się pierwszy raz dzieje) że fake Avagera na pewno nie zasługuje na 10/10 ![]() Pozdro!
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 16-08-2006 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Crowal:
A tu Cie rozczaruje, zrobienie tych grafik... chociazby bunkru , widocznego na ostatnich obrazkach zajelo mi ~3 godziny... zrobienie Artylerii widocznej na pierwszych obrazkach ... ~30 minut , znaleznienie czasu by co kolwiek zrobic i sie zabrac za prace ... troszke to trwalo... przypominam, ze mam poprawke ...a marnuje czas siedzac na kompie niz uczac sie ... no ale coz ![]() ![]() ![]() Nie mam juz 24/7h wolnego czasu , wiec nie moge non stop jednej rzeczy robic... niby tak malo to czasu zajmuje, uwierz mi ze nie ... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Szczerze to podobał mi się tylko 9 obrazek ;p. Fabuła jak narazie stoi w miejscu, jedyne co wiemy to to, że mamy jakąs atomową zimę albo ch... [nie można omijać autocenzury] wie co. Przeciętne.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Jak zwykle pierwsza klasa
![]() Tylko mialem nadzieje ze bedzie cos widac ;p i Troche mnie zdziwil tekst, jakis wiersz niby ;P
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Aaaaa, nie bijcie!(ucieka przed elitą) Nie lubię prologów. Jeszcze nigdy nie spotkałem żadnego ciekawego. Ten tego nie zmieni. Efekty, gadanie tego samego, 9 obrazek troszkę pokazuje, jak to będzie wyglądać(czyli tak jak we wcześniejszym Humans Dumie). Dla mnie dawanie prologów to jak opublikowanie połowy fake'a. Nie lepiej połączyć to z pierwszym odcinkiem?(Avager: Nie mam czasu...*) Tak jak pisał Midarth, wydarzy się jakieś superwielkieodlotowezabijającewszystkocostaniemuna drodze bum, nasz hero będzie musiał to wyjaśnić, będzie super atmosfera, a to wszystko pocięte w nikłych ilościach. Super.(Avager: Nie mam czasu...*) Bo jak widzę, Avager będzie chciał stworzyć to, co napisałem wyżej(Avager: Nie, będzie lepsze!*). Wybacz, ale ja już nie patrzę na fake jak na coś, co może być i efektowne, straszne, itp. Czyli inaczej: IMO tworzenie efektownego potworka nie ma sensu. Fake to fake, dużo z niego nie wyciśniesz. Wiadomo, Avager pokazywał już, że można zrobić coś więcej, ale to nie ma sensu. Spędzanie przy fake'u po parę godzin nie ma dla mnie większego sensu, ale jeśli masz na to ochotę, nie ma problemu. * - proawdopodobne odpowiedzi Avagera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Hmm... Tyle roboty a nic nie widać zatem ![]() Bunkier... To nie mogłeś użyć, albo poprzerabiać stare grafiki... Zbyt dużo czasu marnujesz na taką zabawę =P Acha... Trochę zbyt pozytywnie oceniłeś moje podejście do szkoły x] a) prac domowych nie robie(poza matmą/fizyką/informatyką) tylko przepisuje w Next Day b) uczenie się nie zajmuje mi jakoś dużo czasu... O ile wogóle zajmuje ![]() c)powrót do domu(po przeprowadzce) zajmuje godzinę, a na dwór praktycznie nie wychodze @UP: I tak mam najniżej tróję No a przed kompem nie bawie się już w paincie... Wolę Blender(żeby nie było że jestem master; to postaci są kanciaste a ręce "nieproste") Po za tym GG... MyFantasy0nline( xP ) i inne mniejsze pierdoły... Skoro już tak się rozpisałem, to dodam że po dokończeniu moich fake'ów, nie będę już robił fake'ów. W każdym razie tibijskich... Ale jeżeli jednak będę, to na 100% nie więcej niż jednego na raz. Dobra, zrobiłem spory SPAM, to już się nie odzywam do czasu następnej części.
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Heh, Nie nazywaj moich fake SUPER HERO... bo sie zdziwisz ![]() na Humans Doom wymyslilem 6 rozdzialow i na tym 6 bedzie FIN . i Nie... to nie jest fake .. 1 = Tibia's 999lvl vs. orc invasion ... tutaj 1 = 1 , moze bylo troszku kolorowo w pierwszej czesci..ale tu tak nie bedzie ![]() @Crowal: Ale.. ja nie robie GRAFIK "uniwersalnych" tylko takie "jednorazowe" ... rysuje je na planie... a co do tych artylerii... one sa w pomniejszeniu ... ~180x180 pomniejszone do 25% polozone na planszy 300x300 .. plansza powiekszona na 450x450 (150%) . ... tak samo te maciupkie kropki, to ludziki, 32x32 ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 16-08-2006 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() To mnie nie powaliło, ale i tak respect bo lepszego i tak nigdy nie zrobie. Kliiiiiiiiiiimat... to jest to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() O żesz kufa... Zauwielbiam jeść banayłeś sobie aparat wytryskami z odbytu, że te zdjęcia takie niewyraźne? XD ~dżołk~. <wiem, że specjalnie takie rozmazane taki żarcik mały;p>
@Topic: Wiecie co myśle... ![]() Just 10/10
Ostatnio edytowany przez Norah - 16-08-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Czlowiek, gdzie on jest?!
Tak wogole to rozmazane za bardzo jest , ale skoro tak mialo byc niech bedzie. Nie bede sie czepiac ^^ Ciekawe nowe efekty...nooo...i tyle. Czekamy na next part. Ocena:<Brak> huehuehue xD Pozdr0 ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() To mówisz, że na pierwszym obrazku jest artyleria?:> Cholera... muszę już być bardzo śpiący ;-)
Co do samego fake'a - efekty i ogólne wykonanie - cud, miód ;-) W sumie to nic innego nie mogę komentować, bo nic jeszcze nie ma.
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Tak się Drakuś doszukiwał tych błędów i doszukiwał i nic nie znalazł
![]() No cóż ale trudno znaleźć jakiekolwiek błędy na rozmazanym ciągle tle ![]() Nie mówię że to źle... Widać że to ma swój cel... NO ale wielki Avager powraca... Ciekawe ile własnych grafik wykorzysta ![]() W tekstach tylko jedno "Gdzie ja jestem" ciągle powtarzane trochę znużyło (w moim mniemaniu) Ciekaw tylko jestem kiedy powstanie pierwszy Odc. i czekam z niecierpliwością by móc znaleźć chodź najmniejszy pixel nie na swoim miejscu ![]() Tymczasem witam z powrotem wśród załogi Fake'owców ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Yhm, w tej części znajdą się postaci ze Space Army?
To było takie pytanie żeby odświeżyć temat.