|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Jakieś 2 lata temu bawiłem się w fake, wychodziło mi to całkiem dobrze wnioskując z komentarzy, teraz przez jakieś2 tyg. troche poćwiczyłem.
Patrząc teraz na to co się dzieje w tym dziale to nic tylko się iść wieszać. Postanowiłem przypomnieć ludziom jak wygląda porządny fake, tak więc otwieram casting do mojego fake, mam już 1/10 fabuły nie wymyślanej na poczekaniu lecz z paroma pobocznymi wątkami przemyślanej fabuły. Warunki castingu: *W poście przede wszystkim pokazujesz swoją postać z każdego profilu *Jeśli twoja postać ma broń musisz też przedstawić postać z każdego profilu ze schowaną bronią, wyciągniętą i bez niej. *Przedstawiasz sugerowane Imię, oczywiście nie musisz bo prawdopodobnie je zmienię, chyba że będzie nadawało się do charakteru i roli którą będzie odgrywać postać *Nie pisz żadnej historii postaci, potraktuj to wszystko jak film do którego zgłaszasz swojego aktora. ******************* Proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy, piszcie jeżeli chcecie coś wnieść w ten projekt.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ale ty porządny, zwłaszcza, że nie jesteś lepszy. Istnieje juz temat do rekrutacji.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() no i właśnie takich komentarzy chciałem się ustrzec ale trudno
![]() Założyłem ten temat bo chce mieć wszystko pod kontrolą, nie chce żeby moje ogłoszenie siedziało na 170 stronie tematu a ludzie zgłaszający się byli mieszani z cała resztą, zakładając temat liczę się z tym że zostanie usunięty ale mam zamiar w takim przypadku rozsądnie porozmawiać z danym moderatorem...
![]() ![]() "Niema sensu martwić się czymś na co się niema wpływu" "Wszystko jest trucizną, decyduje tylko dawka" Ostatnio edytowany przez Redruom - 01-09-2007 o 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak powiedział Cloy jest temat Rekrutacje do Fake'ow. Jeśli obawiasz się że spadnie kilka stron w dół to poprostu odśwież -.-. Close ?
![]() |
#5 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Podaj te swoje drugie konto sprzed dwóch lat.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sam sobie zrób te outfity. Jak ci się nie chce szukać to na orgu taki kolo zebrał wszystkie tibijskie, z których możesz ciekawe kombinację zrobić. Przeczytaj regulamin. Mam nadzieję, że Thor rozsądnie Ci powie: "wypad do przyklejonego tematu" Komentarz nie jest zbędny skoro i tak temat do kasacji pójdzie.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Nieważne czy tego chcesz czy nie i tak musisz dać to do rekrutacji, albo od razu dać prolog i potem rekrutacje Cytuj:
PS.Modki, skasujcie ten temat.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Brawo Kalasanty! Chwała myślącemu!
@Topic Masz dział, a jak się czujesz lepszy od innych, że potrzebujesz swego tematu, to... Tam jest krzyżyk okna przeglądarki. |
![]() |
![]() |