|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Niezrzeszony
Świat: Inferna
|
![]() Mam banalne ale według mnie dosyć ciekawe pytanie. A właściwie trzy. Posiadacze premium account zawsze po zalogowaniu się na stronkę tibia.com mogą zobaczyć wpisy z premium account czyli innymi słowy mówiąc odkąd dokąd byli posiadaczami premium account. I teraz pytania:
1. Czy jest jakaś maksymalna ilość tych wpisów,np.: 10 albo 50 i czy ewentualnie każdy nowy nakłada się na stary? 2. Czy one znikają po jakimś czasie a jeśli tak to po jakim? 3. Czy kupując premium account na nowym koncie i cały czas go przedłużając będę miał tylko jeden wpis? Wiem, że te pytania może nie mają sensu ale mi te wpisy trochę przeszkadzają ![]() P.S. Użyłem opcji szukaj.
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() 1 & 2: Ciężko powiedzieć, trzeba by zapytać webmastera, chociaż szczerze wątpię, żeby takie wpisy znikały. U mnie pacc sprzed 2 lat wciąż widnieje na tej liście.
3: Nie. Przedłużenie to nowy pacc zaczynający się dokładnie w tym samym czasie, kiedy poprzedni się kończy. Jest to nowy wpis na tej liście.