|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
Pewnego razu grałem sobie moją postacią (Astera).Miałem włączone okienko game_chat.Zobaczyłem że ludzie rozmawiają tam o jakimś GM'ie Darklordzie. Jako że nigdy wcześniej nie spotkałem GM'a, wpisałem "exiva GM Darklord" i poszedłem tam gdzie wskazywał napis. Trochę pobłądziłem, pobnieważ raz wskazywało mi że jest "to the west", a za chwilę że "very war to the north east". Ja jednak ciągle go szukałem. Wreszcie kiedy byłem przed północną bramą Thais pokazało mi że "GM Darklord is far to the north" Pobiegłem w tamtym kierunku. W końcu znalazłem się tutaj: ![]() Kiedy wpisałem exive pokazało mie Ze Gm jest na północnym zachodzie. ("GM Darklord is to the north-west") Jeśli tak musiałby stać na wodzie! Jednak jak pisze Tibia Wiki Wyspa Samotności leży na wschód od Isle of Kings. Tamto miejsce było właśnie na wschód na Isle of King. Myślę więc że wyspa Samotności ISTNIEJE. Co wy o tym myślicie? UWAGA! Nie ma mowy o żadnej pomyłce takiej jak pomylenie kierunków itd.!!! Ostatnio edytowany przez Drzamich - 18-08-2006 o 09:29. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Gdybys poszukal troche na zagranicznych stronach, to napewno odnalazlbys artykol sprzed roku albo i wiencej na temat tej wyspy... oznacza to, ze nie odkryles NIC. Pozatym nawet Matkus pisal niedawno, ze zostal tam teleportowany wraz z jego kolega.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Nie chciałem napisać żę odkryłem tą wyspę, ale by przekonać niedowiarków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @edit zle przeczytalem,
ale tak czy siak ta wyspa jest na mapach na tibia.pl wiec ameryki nieodkryles i wzorujac na mapach "niedowiarkowie" mogli "dowierzyc"... niepotrzeba konstruowac i pocic sie by stworzyc nowy temat, wystarczylo wpisac post tam lub poprostu to przemilczec
JAK EDYTOWAC ! JAK SZUKAC ! ![]() ![]() ![]() CO TO MA BYC...NIEBIESKA SOWA I SLON ZE SKRZYDLAMI...-.- a to 3 t ocos blizej nieokreslonego Ostatnio edytowany przez Onionhawk - 18-08-2006 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2006
|
![]() jak wszyscy juz wiedza to mozna zamknoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |