|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez emilok - 18-07-2006 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edytowałeś tibia.pic (jeślici się udało) mi w tibia 7.6 tak się chrzaniło po edycji pic linuxa ubuntu nie znam więc wiecej nie powiem.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() trzeba wejsc na najprawdziwszego roota, ale nie jakis terminal i instalujemy raz jeszcze dokladnie sterowniki do k graficznej pozniej mozemy uruchomic tibie np u mnie wyglada to tak:
~/.wine/drive_c/Tibia$ wine Tibia***** oczywiscie wszystko wczesniej zostalo skonfigurowane, jesli nie chcecie bawic sie w takie glupoty to mozecie uruchomic tibie wten sposob <a przynajmniej powinno dac sie>: cd .wine/drive_c/Tibia/ wine Tibia***** engine 0 wystarczy wpisac powyzsze w terminalu nacisnac enter i gotowe, zakladajac oczywiscie ze macie zainstalowane wszysto tak jak ja, jak ja mam nie pytajcie bo sam sie juz zaczynam nie lapac;p BTW: jak cos moze wam to pomoze bardziej: http://forum.tibia.pl/showthread.php...ighlight=linux Ostatnio edytowany przez verques soldiniss - 19-08-2006 o 22:48. |
![]() |
![]() |