|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() jestem knightem.mam 22 lvl skille 57/54 k set cru helmet platinium ammy i gs + 1 bp uh czy mam szanse na solo 1 smoka?
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Ogolnie to szanse masz, bo ostanio widzialem jak koles ze skillami <60 bil smoka z gsa. Zabil tego smoka i poszlo mu tam kilka uhow. Wiesz.. to zalezy tez od smoczka
![]() ![]() ![]() PS. Czy nie ma gdzies czegos podobnego? ![]() Jak cie satysfakcjonuje moja odpowiedz, to wiesz co robic ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() raczej duzych sznas nie mas, dawniej, przed update moze i bys ubil ale teraz to padniesz na 99 %, na 25 lvl knight vs witch i valkiria i malo nie padlem - dzisiaj a kiedys to byl pikus, spokojnie je rozwalalem, odradzam lepiej idz na cos slabszego bo szkoda kasy na ekspedycje bez szans powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() gdzies na forum przeczytalem ze bije mocniej i szybciej, oczywiscie moge sie mylic, ale po update prawie wszystko jest silniejsze, dla przykladu czarownica uderza do 50 i ok 2razy na sekunde + fire field - malo nie padlem, a gs doganialudzi na 60 lvl, z tymi smokami to lepiej poczekac az sprawdzi je dokladnie ktos na wyzszym lvl, jak sie myle to mnie popraw a nie bedziesz sie przedzeznial
![]() @re down Raynold - dzieki, a jednak ktos sie mylil, albo miales szczescie ![]() Ostatnio edytowany przez Klusek07 - 17-08-2004 o 09:25. |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ktoś mówił, że smoki częściej puszczają fb i fwave, ale po updacie już ich zabiłem trochę i niczego takiego nie zauważyłem - są takie jakie były wg mnie.
@Brzoza: nie wybieraj się na smoki solo bez 30 lev i skili ~65/65 z dwuręczną bronią. Możesz dla zabawy wcześniej, ale to nie ma sensu! Oczywiście, hunty na smokach to bezpieczny lev 45-50 (uhy więcej leczą) oraz skile ~80/80. Im wyższy lev i większe skile tym bardziej opłacalne. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: szczecin
![]() |
![]() EJ no ludki wczoraj wy***lame drogowi solo palek 24lvl skille 64\40 i bylo cacy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() @up : pallek to nie knight
ontopic nic nie powiem bo juz wszystko zostalo powiedziane temat do zamkniecia