|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Na tibia.com wząłem przypomnienie hasła i tam pisze tak:
The link will take you to a page on which you will be asked to enter your account number and to confirm the request by using the confirmation key. Please note that you need to use this link in the following 24 hours. Otherwise the confirmation key will become invalid and you will have to request a new confirmation key. Mógłby mi to ktoś przetłumaczyć?? Bo użyłem przypomnienie hasła i czekam już prawie 24 godziny. Czy to normalne że tak długo czekam?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A sprawdzałeś skrzynkę ze spamem?
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() tak skrzynke sprawdzałem i nic nie ma
co może być nie tak?? bardzo proszę o pomoc Ostatnio edytowany przez Lameros - 19-08-2006 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możliwe, że e-mail od Tibia.com został usunięty zanim jeszcze dotarł do skrzynki ze spamem (na niektórych serverach pocztowych tak jest), czyli został zablokowany. Skoro i tak już jest nie ważny, radziłbym, jeżeli już zarejestrowałeś konto, zmienić r-keyem e-mail na jakiś inny (np. w GMailu. jeżeli chcesz, to mogę ci dać zaproszenie). A jeżeli nie zarejestrowałeś konta, to próbuj dalej. Może któryś e-mail w końcu dojdzie.
Też tak kiedyś miałem. W skrzynce ze spamem pusto, w odebranych pusto, aż nagle po pięciu dniach (po czwartej próbie) doszedł mi confrimation key, A W SPAMie znalazły się poprzednie maile.
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 20-08-2006 o 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() nom nie mam zarejestrowanego konta
![]() ale ja czekam już prawie 2 dni i nic Wysłałem już po raz drugi przypomnienie hasła Jeśli jeszcze ktoś wie co jest nie tak proszę o pomoc Ostatnio edytowany przez Lameros - 20-08-2006 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fawkes of Tiara
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 19
Skille: 60/55;/
Poziom mag.: 9
|
![]() Ostanio, a dokładnie po update czekamy na te meile troskze dłużej ( min.1-2 dni ) Ja na mojego Con. Keya czekałem 2 dni;] Cierpliwości ... Wysyłaj jednego na 2 dni ;]
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() no właśnie o to chodzi że już dwa dni czekam i nic
już po raz drugi wysłałem przypomnienie będę czekał tylko nie wiem ile to zajmie jeśli jeszcze ma ktos jakieś sugestie na ten temat prosze o POMOC |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fawkes of Tiara
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 19
Skille: 60/55;/
Poziom mag.: 9
|
![]() Teraz czekam na nowe hasło już ze 2 dni;/ Jeżeli jutro nie przyjdzie spróbóje u qmpla na kompie... Ty tesh tak zrób...
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() no tak tylko że ja nie mam recovery key
poczekam i zobaczę ale czekam na dalsze sugestie na ten temat |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Temat zamknięty
odzyskałem swojego Hara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko że przez hakera straciłem wszystkie rzeczy i teraz nie mam ani EQ ani nic w depo dzięki wszystkim za pomoc prosze o zamknięcie Tematu |
![]() |
![]() |