|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Pare dni temu wpadłem na dość dziwny pomysł. Po przeczytaniu książki "Najstarszy" drugiej części ksiązki "Eragon", którą napisał Christopher Paolini postanowiłem zrobić fejka opartego na wydarzeniach z książki. Nie wiem za bardzo czy to nie podchodzi pod plagiat dlatego pisze, że SCENARIUSZ NIE JEST MóJ.
Historia ta się dzieję w świecie zwanym Alagaesią. W świecie tym żyją razem jak zwykle xP Elfy, ludzie, krasnoludy w zamierzchłych czasach żyły także smoki. Istnieją też złe potwory ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To narazie prolog ![]() P.S. To, że na początku jest says a potem mówi/krzyczy zrobiłem specjalnie xP jak po polsku to w całości ![]() EDIT: -----Mapa Alagaesi----- http://saphira.pl/mapa.jpg Ostatnio edytowany przez Rater - 18-08-2006 o 12:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() um wszystko raczej dobrze, na fabułe chciałbym narzekać ale nie moge bo nie twoja, ten cień troche nie bardzo "Cieniowy", ale poza tym wszystko OK.
ocena po 3 częci. aa i ta trawa chyba powiększona jest, bo nie wydaje mi sie żeby była 32x32 ![]() down: może dlatego, że on zemdlał? Ostatnio edytowany przez Celoz - 17-08-2006 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Hm, nawet niezłe ale troszke źle wkleiłeś drzewka, ogień i postacie i nie ma krwi po elfach... Nie licząc tego jest nieźle.
Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 17-08-2006 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Powiem ci ze fajne
![]() Nie czytalem Eragona ale ja osobiscie nie mam nic przeciwko abys przenosil fabule na fake'a Jak powiedzial moj przedmowca xD brak krwi po elfach. Nie lubie tych drzew dlatego masz u mnie minus huehue xD Sa one jakos dziwnie sklejone....schodza w gore jakos. Tyle...Oceny nie bedzie bo traktuje to jako prolog ^^ Pozdr0 ![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Ciekawe toto ;D
Nie ma krwi pod elfami... trawa wklejona z tibii... GIMP!!! LUDZIE!!! Mi się to już przejadło ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Żabno
Imię: Mixer Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 16/16
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() Ciekawie sie zaczyna ale za mało obrazków
6/10
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Venorrre
Stan: Aktywny gracz
Imię: Reggie Rayner
Profesja: Druid
Gildia: wyrzucony za złe zachowanie
Świat: Solera 4ever
Poziom: 30
![]() ![]() |
![]() nawet ciekawe, tylko dziwnie wyglądaja drzewa w stosunku do tej trawy
ocena: 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() hmm..
Nawet nawet ale zamiast elf strażnik powinno być imie. ocena? poczekam na wiencej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() @up
No jakoś tak bez imienia zrobiłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedna uwaga co do cienia, cień to istotą opanowaną przez złe duchy a nie złym duchem, więc powinieneś zmienić wygląd cienia z ducha na jakiegoś człowieka
![]() PS. Cień jak mniemam będzie się nazywał Durza? ![]()
Wstaw mi notkę, 0 wysiłku a wiele daje NOTKA Ostatnio edytowany przez Siekiet - 18-08-2006 o 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2005
|
![]() Znakomity pomysł, naprawdę. Przeczytałem całego "Eragona" i połowe "Najstarszego" i wydaje mi sie że tej fake będzie świetny i osoby które przeczytały "Eragona" będą oglądać go z przyjemnością.
[CHAR]j[/CHAR] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() zacznijmy :>:
-oni mieli konie ;] -trawa taka? niedawno sprobowalem i mi taka niewyszla ![]() -przeczytaj jeszcze raz Eragona zeby pozniej niebylo niedomowien -drzewka rox xd -niemogles dac orkow warriorow i dorysowac im kly wieksze? Urgale i orki to to samo tylko w innym swiecie przedstawione a za Kulle sie bieze Warlordy ![]() -wiecej krwi plx! -tak jak moj poprzednik powiedzial krew pod elfami ;] widze ze masz ten sam problem co ja kiedys brak sprite'ow ![]() -ubranko arji? obrzydlistwo xD! czyli jak narazie ![]() +niezle to przedstawiles - zasadzke +fajnie sie zapowiada +"mozliwe" ze sie starales i to chyba wszystko niemoge nic wiecej wymyslec ogolnie podoba mi sie jak narazie 5/10 ![]()
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 18-08-2006 o 19:50. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
|
![]() Mam nadzieje że rozwiniesz to fajnie bo szkoda było by zmrnować nieźle zapowiadające się story
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Jak niby chcesz nazwać cienia?Durza? A Durza to niejest cień w języku elfów? Co do imion-powinieneś je jednak dać na początku. Co do reszty-popieram post Veruisa ps.eragona i najstarszego przeczytałem około czterech razy ![]() i mam nadzieje że niezepsujesz tematu ^.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() thief