| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  23-08-2006, 19:56 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Cyklop niszczący Poison Spidera i expiący Dzisiaj bylem w mount sternum na cyklopach i jestem na takim mostku wewnatrz i od cyklopa dzielil mnie poison spider troche go atakowalem i patrze cyklop zmiazdzyl poison spidera i nademna ukazaly sie cyferki i nad cyklopem mowiace o expie jak to sie stalo | 
|   | 
|  | 
|  23-08-2006, 19:58 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 02 2006 Lokacja: Płock Wiek: 39 Posty: 75 Stan: Niegrający |   Potwory, gdy mają zablokowaną drogę przez dużo słabsze od siebie stworzenia, niszczą je gdy starają się dotrzeć do gracza. Po prostu je rozwalcowują jednym uderzeniem. | 
|   |   | 
|  23-08-2006, 20:01 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   fajny sposob na dobre rzeczy znajdujesz demona i orshabala ustawiasz sie tak zeby orshabal rozgniotl demona i zabierasz rzeczy z demona i ucieczka     żart | 
|   | 
|  24-08-2006, 11:46 | #4 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 09 08 2006 Posty: 636 Stan: Niegrający |   To nie są jedyne przypadki, np. dwarf guard niszczy ps, albo zerek minosa. Zdarza się ale nie zawsze tak jest wiec słabsze mogą blokować mocniejsze (ja czasem jak wychodze z guardow to używam soldów do blokowania guardów ;p) | 
|   |   | 
|  24-08-2006, 11:52 | #5 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 hehe cyklop potezny  | |
|   |   |