|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Hmm moze idz na slimy (160 expa ) a jak nie to skiluj i potem sie na cos wybierz.
#3 |
Buuuuu
|
![]() Tylko mi powiedz jak ty to robiles ze na 9 poziomie expiles na cyklopach i DSah?
Cyklopy nie dogania cie dopiero na 11 poziomie, a DS 15-20, pozatym skillow tez niemasz jakichs super wiec nie bardzo wiem jak ci to sie udalo. Pozatym u paladynow sprawa wyglada tak: - Trening (nawet niewiem czy teraz warto trenowac) - Cyklopy - DSy - Smoki - GSy Czujesz sie na silach przejsc do nastepnego potwora?
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() potrenuj se skille do 50 dista i idz na bh
#5 |
Guest
|
![]() Hmmm, ja stawiam na FOLDE... jest tam pewne świetne miejsce do expienia (2 3 dni zroibłem z 10 - 15 level!!!)
- w tym miejscu są same mino i roty...! naparwdę full wypas... później dostarczę mapkę |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Głogów
Stan: Na emeryturze
Imię: Kidziak
Profesja: Elite Knight
Gildia: I tak juz nie gram
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: n/a
Poziom mag.: 7
|
![]() TY ja ci radze zebys jednek szedl to tego zamku kolo ab ale nie do samego zamku tylko do tych jakby piwnic sa tam minoski zwykle orci warriory dwarfy trolle jak chcesz do saej wiezy muszisz lepsze skille nabic tyak do 50 dista bo tam sa zerki a one sa bardzo szybkie. Mysle zeci chodz troszke pomoglem zycze milego expienia i narq.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeśli radzisz sobie z DSamy...to polecma cmentarz...troche sie tam idzie z deka niebezpiecznie ale spoko...pozatym jeśłi znasz dobrego knighta i masz nadwyżke 5k złota..kup sobie klucz do HG tam jest full wypas od skelli po BH DS Dragi DLordy Slimy Ghoule...wszystko czego dusza pragnie....innym cool miejscem są Fibula Dunegons (wysepka kolo Thais wchodzi sie tam przez studnie w centrum miasta) tam teżsą roty skele DSy Dragi D Lordy....Wybór ogromny jak widzisz...rób swoje ryzyko jest twoje, bo zycie to nie bajka nie głaszcze cie po jajkach
![]() ![]()
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() Z ds-ami to robilem tak ze szedl za mna jeden do pewnego miejsca (niepowiem gdzie
![]() a z cycami to ja bieglem one za mna (najczesciej on jeden) i go rozwalalem zanim doszedl. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() a moze mi ktos powiedziec od jakiego shielda mozna spokojnie brac nia klate ghoula ?
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
![]() |
![]() jestem se taki gość co ma 13 knight 11 palek i neiwiem gdzie i którom postaciom expić pomożecie mi ??? plZZZ
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
![]() |
![]() i powiedzcie mi przy okazji przy jakich skilach mozna co brac ok?? 8)
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() Z tym ghulem to dobre pytanko
![]() A i jescze jedno posiadam tez 17 maga i z tym mam mega problem gdzie expic ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2003
![]() |
![]() Masz troszke niziutkie skille oj to ci będize ciężko na zamku musiałbyśtroszke poćwiczyć i poexpić na np. foldzie a potem brać sie na głepszom wode. Jak grasz na danubi to ja chetnie potrenuje jak chcesz to odezwij sie na gg4364837.
![]() |
![]() |