Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-08-2006, 14:38   #1
NowakoV
Użytkownik forum

NowakoV's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005

Problem Reklamy!!

Ja rozumiem, że reklamy być muszą, żeby móc opłacić domenę, serwery itp... Znosiłem to, za bardzo mi nie przeszkadzały, było spoko. Ale teraz to już zaczynacie przesadzać. Po otwarciu każdej podstrony pojawiają się conajmniej 2 reklamy. Ta Lenora czasami blokuje strone i nie da się kliknąć żadnego linku. Reklama okien natomiast zajmuje więcej niż cały ekran, chociaż używam 1280x1024 i po kliknięciu krzyżyka, jesteśmy przenoszeni na stronę tejże firmy zamiast wyłączać reklamę. Szanuję was i wiele zawdzięczam waszej stronie, ale zróbcie coś z tym, bo naprawdę zaczyna to bardzo przeszkadzać

pozdro
NowakoV
NowakoV jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-08-2006, 16:04   #2
Sam Fisher
Użytkownik forum

Sam Fisher's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Domyślny

A niekiedy reklam w ogole nie da sie zamknac. To dopiero chamstwo. Oczywiscie zartuje. Reklamy byly, sa i beda. I tak dobrze, ze nie ma tych powalonych reklam google (patrz download w tibia.org.pl).

Ostatnio edytowany przez Sam Fisher - 29-08-2006 o 16:06.
Sam Fisher jest offline  
stary 29-08-2006, 16:08   #3
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Pogadaj z Dromem. Założę się, że jak sumiennie zgodzisz się opłacać co miesiąc server i AC + OC Domadera to reklamy znikną, a odwiedzających powita banner "NowakoV roxorz!!!"
Thero jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania