|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() ....A więc prosze o dawanie tytaj lulerów prosze podać świat nik i gdzie działają jak działają ja podam niki 4:
Świat Secura: Roberrto i Sir Iskall Paladino:Lurują dwarfy guardy i trzeciaj kopalni od Ab dają pod zejscie na 2 poziom Kaen Shade i Klautus:Lurują dwarfy guardy w 1 kopalni od Ab sposób:widzą że schodzisz na 2 poziom biegną i odrazu z trzeciego gdzie mają guardy zlurowan e je ropują albo odrazu raz z kolegą z soldków śliszmy bo zapis zaraz a ci guarda na szczęście kolega miał UH i mnie uleczył acha oni le cza guardy |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Tomasz Wyrwikaptur luruje Demony do cavu z trollami pod AB
![]() A Zbyszko z Bogdanca gania sie z Behemotami wokól dp w Carlin ![]() Pomocy, zginąłem juz 7 razy ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() ja mam tylko taka mala sugestie
"lurerzy" |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() i r noob plx?
heh najlepsze to że tacy zaprzeczają że są noobami, a nawet zaprzeczają że są newbe. Ale wiece spotykałem nazwy: rulerzy, co rulują orki woriory do karlin |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() plx plx plx plx ?
fri itans plx ? |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Jak cos smiesznego to mozzze byc ...
Padlem jusz 5 razy stracilem 6 lvli przez hamskih ludzi ... ide na gsy a tu pod bramo venore stoji warlock , hero , i dragon lord .... Zlurowal je hamski posiadasz pacc ktury przyplynol ze stworkami z edron =/ |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stoje druidem pod dp w venore ... a nu nagle biegnie wlodzio helikopter z bandą berserkeruw i black knightów .... ja jusz mam tego dosc , na 2 dzien ide na poh a tu nagle stefan batory luruje 15 gsów i 4 behemoty , ludzie ja mam tego dosc , ok , na nastepny dzien ide do swojego domku , z ab'dendriel do venore , po drodze spotykam Henka petarde ktury luruje 12 demonów , zrobil jeden gfb i YOU ARE DEATH , LUDZIE OPANUJCIE SIE TROCHE
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ide z kumplem na dragusy ( Upadla Lowczyni ) a tu nagle przy drabince stoi red skull 88 elite knight i walą go 3 green dziny i 2 blue dziny ... Dobra muwie dziny sa lipa , kolo biegnie dalej a tu 15 hero , 3 demony , 18 dl'i , warlokuw z 30 , i odrazu ded . A TO BYŁO POD DP , CZY TO MOŻLIWE ? PROSZE O ODPOWIEDZ BO NIEWIEM CO SIEDZIEJE W TEJ TIBI !
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() No a ja wychodze z Carlin a tu nagle 25 demonow , 25 behow i 40 warloskow a ja mowie UE buhahah iwszytkie zabilem hhehehe
A tak na serio zabil mnie zlurowany GS kolo trolli grrr
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tera Nowa Wiadomosc , jest 20:17 ,ide na amazonki ze spirami , na amazonkah oczywiscie ktos zlurowal dragona , ide po belty , wracam a ty zamiast dragona , dragon lord =/ ucieklem mu , poszlem po kolesi , wracamy na amazon camp , demon , zabili go , i sie rozpad na 3 dragon lordy , dragon lord na 3 dragi , 3 dragi na 3 fire elementale , 3 fire elementale w jaraki , oni odeszli , potem ide na witcha
zaczol mie ciskac z jaraka , a z jaraka powstaly fire elementale , zabilem je , wychodze , patrze , dl , zrobil mi combosa za 411 hp =/ , zhowalem sie , wkurzony wracam do dp , na czerwono slysze ( Muahahahaha , Im Ghost ) , przestraszony zawijam sie do dp a w dp 43 zerkki , skodzilem , a niesteny zobaczylem na tibia.com na lunarze ani 1 osoby tylko ja jedyny , dalem loga . Co Będzie jutro niewiadomo zobacze ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dzis to spotka mie , a jutro może ciebie ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() Dechsta wez juz nie sciemniaj!! Edytuj posty do jasnej ciasnej!! 2 demony, 30 wl, 15 heroa, 18 dla. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne a krowy lataja. No chyba, ze to byl test server to uwieze. Lurnal je 88 elite. Jaaaaaaaaaaaaaaasne a kupa pachnie. Padl by w 10 sekund, no chyba, ze bym mial spoooooooooooooooooooooooooooro uhow i sie uhal macro.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Ja bylem rulerem na ostatnim tescie, kiedy to lurowalem gsy pod venore(lol), ale niestety zlapal mnie jakis 120 master...
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 24 lvl - 40 mlvl - 61 fishing Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 25 mlvl - 47 fishing |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() A ostatnio jakis ruler zlulowal jakies 5 ratuw do depo w Kaozrodon. I zabil kilka hihg lvluw i potem wyzucal ih zeczy z depo i dawal kolegom co jurz czekali z nastempnymi wolfami. I zabil durzo ludziuw ale go zabilem (w koncu jestem hihg lvl bo mam 19 lvl i skile prawie 40) bo nie lubie nubuw. Albo jak ktos zlulowal 2 demony na ruka to mnie GM prosil zebym przeszedl tajnym tunelem takim co wam o nim nie moge muwic zebym zabil te demony bo on nie moze bo to demony sa a demony sa silne a ja tez jestem silny i ja moge je zabic a GM nie moze bo ma 2 lewel i jest w koncu slaby.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ludzie opanujcie się... rozwiązujcie takie sprawy na serwerze, a jak naprawdę koleś kogoś wkurza to na świecie pvp nauczyć go trochę kultury. A skoro autor tematu gra na Securze to niech wpisze tych ludzi na czarną listę, podając powód. O ile mi wiadomo taki temat jeszcze istnieje. Więc bez zaśmiecania forum.