|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Słuchajcie! Mianowicie gdy chce się zalogowac to mi wyskakuje okienko CANNOT CONNECT TO LOGIN SERVER
ERROR: CONNECTION REFUSED Sugestie które możecie wykluczyc: - zaznaczony Test Server - kit wcisniety ze strony internetdawcy Myśle że chodzi o bramę internetową, patrzcie co mam w ustawieniach.... ![]() ......te wszystkie opcje są odznaczone, a kiedy je zaznaczam i daje OK to mi wyskakuje sami widzicie co ![]() PS. wiem ze na tym okienku z bledem mi pisze co mam robic ale po co mam isc to dawcy mojej bramy jesli wczroaj (21.11.04) bylo wszystko ok CZY KTOS WIE CO ROBIC?
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 40
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]() od wczoraj mam to samo
nie wiem jak ci poradzic bo sama nie wiem jak to naprawic i tez potrzeboje pomocy, czytajac na innych postach :albo: admin ci zablokowal ip czy jakos tak :firewall blokoje tibie :korzystales z tibia proxy mam nadzieje ze szybko znajdziemy meode na tego erorra;/ prosze o wyrozumiale komenatrze i nie cytowac moich slow ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Nie mozna polaczyc z serwerem logowania: Polaczenie odrzucone.
Mam tlumaczyc dalej czy sam sobie poradzisz? |
![]() |