![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Mam mały problem:
Silver key 3033 -Kopalnie elfów w Ab'Dendriel Gdzie sa kopanie elfów xD Prosiłbym o obrazek ![]() I 2 problem: Gdy jest się na południe od goblin bridge ( taka kładka ) są 2 jaskinie. W tej 2 na 3 piętrze gdy sie idzie ( tam sądwarf solidery i dwarfy ) są na południe takie drzwi a za nimi szaleje solider i guard ![]() Jak chce się wejść to jest że są zamknięte. Jaki jest do nich potrzebny klucz i jak go zdobyć. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() kopalnie elfow sa w ab, hmm pod sklepem gdzie sprzedaje sie loot, czyli bedzie to... hmm -2 ;]
co do kopalni dwarfow, tam co mowisz to chyba klamka swieci sie na czerwono i raczej tam neiwejdziesz, jesli chcesz ubic guarda wystarczy zejsc nizej ;]
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Tak wiem tam jest skrzynka na listy
![]() Ale obok tych drzwi ze świecąco klamką dokładnie odwracasz się na prawo i masz zamknięte drzwi i normalną klamke. A co do kopalni to podaj mi mapkę bo nie trafie albo jakieśfotki ^^ I co tam można robić, czy sątam jakieś potwory i jakie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Po 1. To nie sa 2 "jaskinie" tylko jest tam 6 kopalni dwarfów. Po 2 Żeby otworzyć drzwi o których mówisz trzeba mieć klucz, a klucz zdobędzie sie wykonując pewien qest w kazo (podpowiedz: jest to związane z ciasteczkami). Wiecej nie powiem bo to QS. Co do kopalni elfów sie nie wypowiem bo zrobił to kolega wyrzej. Nie piszcie juz wiecej postów bo będzie to tylko niepotrzebny spam - odpowiedzi kolega już dostał.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ale kolego, ten kolega spytal o jeszcze jedna rzecz... Sa tam trole, w duzych ilosciach i jak dobrze poszukasz to tez troche skele, ghouli i slimow ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Kurde teraz się kapnąłem xD
Chodzęt am co 2 dni a nie kapnąłem się że to tam ![]() Ale po co tam key ? Przecieżnie ma tam zamkniętych drzwi a jeśli tak to pokażcie gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Spadłam z gwiaździstego nieba
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Zamknięte są dokładnie te drzwi, przez które przechodzisz gdy tam idziesz. Konkretnie dwie pary drzwi. A przed nimi po lewej siedzi sobie elf i sprzedaje klucze za 50 gp.
I one SĄ zamkniętę. Zwykle. Po prostu miałeś farta, ktoś zostawił otwarte i się załapałeś. Też tak kiedyś weszłam, a potem nie mogłam wyjść ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Czekajcie bo teraz sie zgubiłem xD
Dajcie jakieśzdjęcie bo kurde juz nie nie wiem gdzie te wejscie xD Ja wchodze innym "tajnym" xD |
![]() |
![]() |