|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Oki, bede tu dawac te nowsze pracki z PSa (dawno w nim nie robilem, teraz odswiezam swego "skilla" ... jak widac...duuuuuuuuzo zapomnialem xD )
wiec, wg. kolejnosci... 4 ostatnie pracki (kiepskie bo kiepskie, robione troszke na sile): 1) Taka planetka, robiona poprzez tutka.... Nie wyszlo mi ![]() ![]() 2) Tutaj tak, lezalem sobie o 1+ w nocy...i nie moglem zasnac... to wstalem i to zrobilem ![]() ![]() 3) To juz totalna porazka xD ... tak sobie przegladalem neta w poszukiwaniu tekstur, a tu takie cos wpadlo mi w oko (Zacpana dziewczyna...) ... no i jakos to (lolowate) cos zrobilem (moze 7 minut zajelo ? ... xD ): ![]() 4) Oki ... to juz caly dzien robilem... Iz mam wolny komputer...tak tez wyszlo + to ze juz pod, przypadkowo dalem exit a nie zapisalem =/, musialem zaczynac od polowy (Gotowej planetki + pierscienia...), no coz... (w malej wersji baaardzo slabo wyglada... pelna wersja jest w 2000x2000 i tam to lepiej wyglada...ten wybuch komety jest ladniejszy i pyl po wybuchu takze bardziej szczegolowy): P.S. Przesadzilem z tlem xD . ![]() Bede dawac kolejne prace jak tylko zrobie xD . |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() To jest CUDOWNEE!!! brawo, rób więcej!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Roliso
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Skille: 16/18
Poziom mag.: 8
|
![]() Bardzo ładne, najbardziej podoba mi się 1 i ostatnia praca ;] masz moze link do tutka z ta ziemią ? jak cos napisz w tym temacie lub gg , pw.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Nie mam linku, on jest Dlugi ale bardzo latwy do zapamietania... Poszukan na Deviantart'cie (wpisz w goglach "Deviant art" i wejdz na stronke i poszukaj). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() Cienkie
Ostatnia mi się tylko podoba Ale to tak tam brushe brushe brushe ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne, aczkolwiek tło nie tak ładne jak sama planeta i efekt uderzenia komety. Daj dużą wersję na Rapidshare
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Całkiem ładne, najlepsze to ostatnie z wybuchem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1) Sam napisałeś, że z tutka... na dodatek efekt soczewki coś kiepsko ci wyszedł... śreeednie i to bardzo...
2) Nie podoba mi się to całkowicie... jakieś takie niemrawe, bezosobowe... 1 filtr, pędzez z "color" i wklejony kaczor... 3) Sam napisałeś, że kiepskie... 4) Przesadziłeś z tłem? W tłoku ujdzie, ale i tak średnie... nie widać zbytnio o co tam biega, dopiero po opisie zauważyłem... Ogólnie, nic zachwycającego... 3/10? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Pierwsze 3 choć nie jestem mastah PSa to zrobiłbym, więc nic zachwycającego. Ostatnie jest ładne - tylko mógłbyś gdzieś zahostować 'pełną wersję', bo dopiero po minucie oglądania zrozumiałem o co w tym obrazku chodzi
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jackz... Tylko w 3 i 4 uzylem brushy... o.O
Topic: Wersja pelna (2000x2000 = 8,5mb) http://rapidshare.de/files/36826689/...z2000.png.html Zapomnialem dopisac, na poczatku to mialo 4000x4000, ale strasznie sie cielo to zmniejszylem (moj zlom ledwo co to udzwiga - jesli prosty efekt tworzyl sie ~2-3 minuty). Projekt mial sie nazywac Eden, posiadac 3 planety, 1 nebule i 2 slonca koloru zoltego i jaskrawo niebieskiego, oraz ogromna ilosc gwiazd w tle... Niestety, jak zobaczylem ile mi sie to wszystko robi...to zrezygnowalem ... (Dostane nowego kompa to bedzie lepiej... ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() Ja mówiłem wlasnie o 4 : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a ja akurat zrozumialem ze o 1 i 2 Ci chodzi i nie wiedzialem czemu xD (Bo tam wogole nie ma brushy).
Co do 4.. to tylko uzyte przy PYLE po uderzeniu. Kometa to smudge i Lense Flare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mucha Night Wariorr
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() |
![]() bardzo dobre Podoba mi sie Z tym Kaczyńskim ja też sie bawie PS ale nic zabardzo nie umiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Prace Bardzo ładne.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hehe fajne grafiki
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Pracę mi się bardzo podobają, szczególnie ta z kosmosem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() @Topic
Ok, 1 to pierwszy obrazek, 2 to drugi itp: 1. Długo się ładuje, nie chce mi sie czekać. ?/10 2. Łuuu tu zbiedziłeś. Hmmm... to jest brush czy pattern? A może teksturka? W każdym razie lipna ![]() 3. Mi się podoba ![]() 4. Fajne ![]() Next plx? Mi osobiście sie nie chce robić w ps ;p Za dużo roboty ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Mój bro robi lepsze ;> Tak serio to nawet, nawet... Masz ode mnie 8/10...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Av... Ty cepie.. Jak mogłeś... ała, moje oczy... To słońce, czy ten format? Bynajmniej obiecuję, że cię zatłukę jak jeszcze raz nie zmniejszysz formatu obrazka! Ja tutaj sobie (stęskniona za dobrymi grafikami) wchodzę, a ty mi tutaj taki numer odwalasz.
Eileen PS: Ja też się za tobą stęskniłam i za twoimi grafikami również. Jak zwykle twoje tematy - kosmos, obcy, wybuchy, krew i niewiedzieć czemu kaczki ![]() ------------------------------------------------ 10/10 <= w końcu się doładowało 2/10 <= nie widać fotki, nie widać przesłania, tylko "kaczor" ![]() 7/10 <= robiłeś lepsze... 9/10 <= wygląda jak takie "stare" zdjęcie, choć jest ładne. Ja tam jeśli już to wolę takie "realistyczne" obrazy zagłady ![]() |
![]() |
![]() |