![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyc jak sie obsługuje ten program: TibiCam?? A jeżeli jest gdzieś jakiś temat juz o tym to prosze podajcie link do niego.
Z góry dzięki. [edit] Już wiem jak to sie robi... przeczytałem pomoc ![]() Ale mam jeszcze tylko pytanie czy da sie jakąś grać i oglądać taki film jednocześni?? Ostatnio edytowany przez Gegiwod - 21-08-2004 o 18:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Wiem że gdzies ten temat już był ale nie chce mi sie szukać
![]() Wiec tak jeżeli chcesz otworzyc filmik to musisz go skopiowac do folderu Release. Potem wchodzisz w tibicam i naciskasz activate i play właczasz tibie i tam gdzie sie wpisuje hasło zostawiasz puste i ok jeżeli wszystko dobrze pójdzie to powinna sie wyświetlić lista twoich filmikuw wybierzasz, który chcesz i oglądasz. A jeżeli chcesz nagrac film to wybierasz browse wpisujesz nazwe swego filmu i recording. Jerzeli nacisniesz stop recordnig to dostajesz loga z tibi jeżeli podobal cie sie instruktarz + do reputy |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() nie chyba rze masz mc
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() A po co chcesz grać i jednocześne ogładać filmy?? Nie czaję
![]() ![]() @re Fadix Najpier czytaj cały temat a później pisz. Gegiwod napisał posta o 16:02. Później go edytował o 16:09 (napisał, że już wie jak się obsługuje TibięCAM). Ale nie ty musiałeś 8 minut później napisać co i jak. Po kiego grzyba? A bym zapomniał i na koniec prosisz beszczelnie o + do reputacji. PS. Edytuj posty.
![]() |