|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
|
![]() Ten fake mial byc na poczatku animacja... Dlatego widac na zdjeciach, ze naprzyklad sd leci przez 2 zdjecia.
Oto Fake : ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- ![]() ----------------------- To niejest kolejny fake o "super hirołłł !!!!ONEONEOENEOEERAAAZRAZRAZ". Fabula pewnie sie rozkreci to moj pierwszy fake (wiem jest osobny temat) bardzo chcalbym podziekowac : -Podręcznik młodego artysty, czyli jak robić fake'i? Crowala -Poradnik Czyli jak robic fake _dark_sven_'a -Pomoc dla nowych fake'owców Hiey'a Co sie stanie z Dueranem? Co lub kto go zteleportowal? wszystko w nastepnym odcinku! ofc next czesc bendzie tylko na weekend wyjezdzam ;/ Ostatnio edytowany przez Dueran - 08-09-2006 o 15:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Stan: Na emeryturze
Imię: Wystrzalowy Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: 22
Skille: 19
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Super opowiadanie
![]() ![]() Ale troche długo sie ładuje bo dużo sccenuw ale i tak warto poczekac ![]() ![]() ![]() Troche dziwne nie ma na sccenie orc barserkera spermana i zwyklego orca ale to szczeguł ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Toffik - 08-09-2006 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Fake niezbyt dobry, ale oceny nie dam bo prolog. Pracuj nad nim to napewno wyjdzie lepiej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trzeba bisać
xxx says: blablabla a nie blablabla reszta bez zarzutu. Aczkolwiek nie ma rewelecji. Na razie słabiutko, 6/10 ale to prolog, więc może coś wyjdzie.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziekiuje za wszystkie pozytywne jak i niepozytywne commenty :-)
Slawekmag to bylo specjalnie zrobione z tymi napisami ale masz racje tak by sie chyba wygodniej czytalo obiecuje, ze w next czesci dam xxx says: :-). Sieket stara jest trawa wiem o tym ale innej niemoglem znalezc ;/, tak to jest prolog. Toffik dziekuje ![]() Bende edytowac pierwszego posta zeby nietrzeba bylo szukac na innych stronach tego tematu zdjec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Nooo kolejny dobry fejkowiec ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Fake wedlug mmnie slaby... 4/10 pozatym przeczytaj regulamin... niemzna miec chyba wiecej niz 20 zdjec w poscie ...
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Zeczywiscie Veruis masz racje ![]() Ostatnio edytowany przez Dueran - 08-09-2006 o 17:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
Chodzi mi o to ze powiedziales ze chcesz edytowac post... wiec ja ci mowie ze nagiolbys regulamin o to mi chodzilo. Wiesz tez niedanwobylem poczatkujacy i wciaz niejestem doskonaly ale chodzi mi o to ze na kilku obrazkach zaduzo sie niedzieje moglbys dodac wiecej drzew ogolnie pokazac gdzie jest. Ostatnio mnostwo takich tanich fake'ow sie pokazuje na forum no niestety <ehh> jakos to przezyje staram sie pomagac kazdemu ale nie zawsze ktos zakapuje. tak jak wczesniej 4/10.
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Słabo. Niby efekty gites, ale to nie wystarczy. Jeśli masz robić fake - nie rób 4 obrazków na lot SD. Wiem, miała być animacja, ale to cię nie usprawiedliwia. Animacja to zupełnie co innego niż fake...
Jak już powiediałem, słabo. dam ci 4/10 za dobre chęci i niezłą animację (gdyby takowa się ukazała) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Nie jest do dupy ale nie jest Revelacja ;]
postaraj sie ale 1. Rób następnym razem nie do gifa czy coś bo przy noodawe jest jak pocisk leci 5 minut(/obrazków) 2. W next odcinek PLX postaw na fabułe bo narazie jest hmm... ...nudawe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Cytuj:
Jak nie wiesz, to się nie odzywaj. To jest trawa z tiquandy A teraz ocena: Stare outfity... Sd wybuchające już w locie... To będzie z 6/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() pierwszy fake, pierwszy sukces...
Tak b.ladny... Wkoncu jakis dobry fakeowiec wyrasta, a nie "jak powstal kefir". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ksiadz Jerzy
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Berylia
Poziom: 25
Skille: 65/35
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() heh jak to napisales miala byc animacja na poczatku wienc jesli oceniac to jako fragment animacji to jest w porzondku, ale jeli to ma byc fake ? po prostu akcja za wolna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @Torog
Nie offtopuj @topic grafika dziwnie idealna... mam podejrzenia o OTS ME, ale dowodów brak. Powiedz, czy ty używasz ME? A teraz co mi się nie podoba: 4 screeny z lotu SD. Wkurzające i niepotrzebne. Orkowie stojący jak słupy soli. Gdyby mnie lali z SD tobym spieprzał a nie stał. Wybraniec = Super Hiroł(TM). I nie gadaj, że to "NIEJEST KOLEJNY SUPER HIROŁ!!!!11", bo na to się właśnie zanosi. (po tytule chociażby) "Ups, nie ten hotkeys". To wcale nie jest śmieszne, poza tym wprowadza elementy z Tibii, a jak każdy wie, w tej grze po dedzie respisz się w temple. Czyli fabułę szlag trafia. Obudzenie gościa w jakiejś świątyni. A skąd on się tam wziął? Dlaczego zginął? Nie wiemy, a co za tym idzie - fabuła jest głupkowata. To tyle z poważniejszych. Postaraj sie, to coś z ciebie wyrośnie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Nawet Nawet tylko po co pokazujesz 3 ss jak leci sd?
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() OMG rażący błąd:
Nie: Exura tylko: Ktośtam says: Exura I widać że to miała być animacja. Ten sam tekst przez 2 obrazki :/ SD leci przez chyba 3 i orkowi wzięło hp zanim sd doleciało :/ Wiem że pisałes zeby sie temu nie dziwić ale bez jaj :/ Fabuła też jakaś taka pokićkana to tyle ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Znowu orci. W sumie resztę powiedział Dark Alphadron. Narazie nie oceniam, poczekam na next part. @Quent Autor tematu napisał dlaczego
Ostatnio edytowany przez Cloy - 09-09-2006 o 16:06. |
|
![]() |
![]() |