|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() To zalezy co rozumiesz przez kilka dni. PO wyjsciu z rooku musisz trenowac, najlepiej 2-3 dni. Robisz w tym czasie lev lub dwa zeby moc robic strzaly. Robisz je caly czas i po kilku dniach treningu idziesz na cylkopy. Teraz wszystko zalezy od miejsca i godzinie o ktorej polujesz.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Myślę że 20lvl w parę dni nie zrobisz
Na ok 12lvl przy skilach 4.../3... wybierz się na Amzonki na północ od Carlin ja tam w ciagu godz robiłem ok 4000exp sperami ![]() Ostatnio edytowany przez Capricornus - 21-08-2004 o 08:02. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Kazordoon
|
![]() da sie zrobic tylko musisz miec kolege ktory by ci monki stawial
wychodzisz na main robisz skille na monkach do 65 nalbo nawet 75 zalezy ile masz czasu to oklo 4 dni trwa potem idziesz na guardy z kolega w ciogu 1 dnia nabijasz te doswiadczenie moze 2 dni od 20 lvlu jest szybciej ^^ bo 20 juz sam wytrzyma expowac na guardach lub tez cyklopy jak pisal jeden z przedmowcow Ostatnio edytowany przez Xserose - 21-08-2004 o 09:11. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Spoko wezy ktore cie nie zabija masz pelno na polu. Zawsze mozesz pojsc na szczury.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44