![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
![]() |
![]() Kolejny na forum.tibia.pl filmik z serii "Tibia in rl"
![]() Ściągacie na własną odpowiedzialność(i nie chodzi tu bynajmniej o keyloggera ![]() Podziękowania dla Tajfuna i jego ekipy... mam nadzieję, że nie ma żadnych praw autorskich do waszego nagrania z wojny ![]() Chcę jeszcze powiedzieć, że film nie był tworzony z myślą rasistowską, ani nie jest przejawem rasizmu. Nikogo nie obrażam. Jest to po prostu forma żartu, może minimalnie podobna do tej jaką prezentuje tibia.pl sprzedając koszulki z napisem: "Będę bronił Tibi krzesłem"(srki jeśli przekręciłem). MIELEGO OGLONDANIA. P.S. Tajfun, dzięki za świetne kombo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Matheavyk - 17-09-2006 o 18:56. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() niewiem co o tym sadzic , tak troche ..... eee..... niechce nikogo obrazic ;p....
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() żal.pl
10 znaków, no nie, muszą być?
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() LOOOOL... Nie mieliście nic lepszego do roboty niż zapalić ludka zrobionego z zapałek i żółędzi z karteczką "BR" ? -.-
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czlowieku, wyrabisty film. Cudo jednym slowem, wspaniele wszystko przemyslane i wykonane. Gratz, ze sie powstrzymywales od smiechu... A raczej powstrzymywaliscie, bo to bylo robione na pewno nie tylko przez ciebie, ale ktos tam musial byc i trzymac kamere ^^. Ogolnie cudowny film! I ta muzyka w tle.
Wspaniale wszystko przemyslane. No moze ten ludek sie nie chcial spalic, ale... Fajne bylo jak zapalki zapalales ![]() Polecam wszystkim ten film, naprawde warto... A wszystkim tym co sie nie spodobal radze wyjsc z domu i poszukac na dworze swojego dobrego humoru. -niczym Tibia.pl ![]() Btw. Niezly masz odpal ![]()
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
@topic LOOOL podniecaliście się jak nasi prodzkowie kiedy odkrywali ogień. Dać niuniom zapałki i kamere. |
|
![]() |