|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() OK, oto moja wersja:
Wolf Tooth Chain zwiększa szansę na znalezienie rzadkich przedmiotów o 5%, ale równocześnie kiedy umieramy, szansa że stracimy coś z ekwipunku rośnie o 25%. Oczywiście to coś co mój kumpel słyszał od znajomego, siostry koleżanki wujka, która gra w innym świecie... A jaka jest wasza wersja? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Moja wersja jest taka, że ten amulet NIC nie daje. Krąży o nim masa legend, ale wszyscy hi-lvlowcy są przekonani, że nic nie daje (choć czasem, szczególnie, gdy sprzedają, mówią coś innego
![]() A bajek o WTC (ciekawy skrót) krąży masa.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Najbardziej oficjalna wersja to że WTC zwieksza losowo prawdopodobienstwo lepszego lootu, ja osobiescie w to nie wieze - ten amulet nie daje nic (poza tym ze zajmuje ileśtam CAPa postaci).
Jako ciekawostke dodam że raz mając go na sobie wyciągnołem 2 Beholder Shieldy za koleją, ale dla mnie to i tak czysty zbieg okoliczności.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() jak to NIC nie daje!!
daje spora ilosc gp od graczy ktorzy mysla ze zwieksza on szanse na dobry loot |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() ile gp daje na novej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() ja uwazam ze on nic nie daje a zabiera nie potrzebnie capa
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
|
![]() Hmm, jesli coś by dawał na screenach z huntów różnych highlvlowców byłoby widać zawieszony na szyji Wolf Teeth Chain i nie mówię tu o takich, którzy noszą AoL, chodzi mi na przykład o knightów biegających z Platinium Amulet.
Ale też wiele osob mówiło, że "jak to mi fajny loot wypadał gdy nosiłem WTC" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Wczoraj jak gralem to jakis gostek (w depo w Ab) chcial sprzedac. Nie mowil za ile ale tylko krzyczal ze sprzedaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2003
|
![]() Mały off topic podoba mi sie gif w twoim podpisie Dobo poprostu zajebisty 8)
ale ze mnie evul spammer sorry swe ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() o WTC krąża takie same legendy jak o tym ze mozna zdobyc na rooku spike sworda. a to pewnie bylo tak jeden koles poszedl se na potworka pomyslal " o jakie fajne i jaka ma dziwna nazwe hmm, zajze na stronke pewnie cos tam o nim pisze" nie stety nic nie pisalo oprocz tego ile wazy
![]() tak samo krazyla legenda o tym ze od Sandałów sie szybciej chodzi co jest nastepna brednia komus wypadly z monka a monk szybko chodzi to ktos rozkminil ze od tego sie szybciej chodzi i akorat w tym momen cie nie miał laggów to mu sie tak wydawalo ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja mam ten artefakt
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() Po moich spostrzerzeniach po moich deadach nic mi nie wypadalo do poki nie stracilem wolf tooth chain potem to byla masakra zawsze cos wypadlo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
![]() |
![]() Miom zdaniem nic nie daje :/ Nosiłem go kiedys przez 3 godz kiedy byłem na smokach i nic niewypadlo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
|
![]() Właśnie znalazłem WTF i tak sie zastanawiam ze skoro nic nie daje to za ile można go sprzedać chodzi mi o cene w przybliżeniu bo sie nie orientuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Nie WTF tylko WTC.
Nie sądze by ktoś kupil to badziewie, ale skoro bardzo chcesz wiedziec to kiedys udalo mi sie sprzedac jeden za 300 gp - ale zaznaczam ze kupiec nie był zbyt bystry, bo uwierzył mi ze naszyjnik (podobno) otwiera wolf tower koło pustyni =)
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() A otwiera? ?(
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Dobra teraz tak poważnie. Dobo powiedz do czego służy WTC. Ulżysz setkom Polaków którzy nie wiedzą co to jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() K sprawdziłem jednak nic nie robi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() @ DOBO
no wlasnie co ??? powiedz plz !!!
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |