|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: Szczecin -> Polska (Venore -> Isara)
![]() |
![]() Wczoraj w nocy 22:59 dowiedzialem sie ze dostal hacka i stracil wszystko (sprzet warty przeszlo 150k). Druid na 26lv. Mowi ze juz nie bedzie gral w Tibie. namawiac go do powrotu? Smierć hackerom
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Codziennie jest hakowanych przynajmniej kilkanaście osób. Więc nie tylko ty masz problem. Jeśli twój kumpel ma pacc to będzie Ci prościej go namówić na powrót. Ale to jest właśnie minus gier online w tym Tibii możesz grać misiąc, rok, kilka lat i stracić wszystko w przeciągu minuty.
@down To jakaś pomyłka nastąpiła bo reszta się nie skarży na ten iloraz ![]() Jak już piszecie o swoich hakach to ja miałem 26 czerwca n 40lvl Elite Knight. Straciłem całą kase, eq i dostałem red skulla
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 20-08-2004 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wyrazy współczucia. W tibii powinny byc save' game'y bo hack naprawde boli.
Mnie hackowali 2 razy 1 raz - Knight na 24lvl - to bylo straszne - wrzask pisk i placz. 2 raz - sorc na 39lvl - rozwalilem komputer (to nie zart) --- @re up prawie mi pożarli mózg! pS nie dzialaja mi alty wiec nie odejmowac reputy Ostatnio edytowany przez Leo - 21-08-2004 o 13:08. |
![]() |
![]() |