|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() jak wiadomo tibicam od pewnego czasu nei dziala na starszych systemach operacyjnych. aktualnie mam komputer uczelniany, na ktorym dziala win 98 se. czy jest jakas mozliwosc obejrzenia filmow .rec?
pozdrawiam i dzieki za podpowiedzi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() nie widze problemu..jeszcze pare tyg temu mialem 98 i bez klopotow ogladalem filmy z tibicam
edit hmm...wydaje mi sie ze gdzies juz o tym czytalem a ze zwykle siedze na tym forum popatrz w dziale Multimedia tam z tego co pamietam jest jakis temat z rozwiazywaniem problemow o tibicam, ja sam poszukam i jak znajde to zedytuje
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 17-09-2006 o 20:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() po prostu, po daniu acitvate i play przy probie wejscia do menu filmow klient sie wywala .
w error logu pisze 'unkniw packet error during login' wiem ze to nie tylko moj problem, na forum tibicam to samo pisza pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.
Stan: Niegrający
|
![]() Obszerniejszy temat na ten temat ( To jest zdanie? ) jest w multimedia/ zdjęcia.