|
Notki |
Inne To co nie pasuje do którego¶ z dzia³ów a ma zwi±zek z Tibi± trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam najnowsz± Fedore Core 4 i najnowszego "WINA"(program który umo¿liwia instalacje programów windowsowych pod linuxem) ¦ci±gn±³em najnowsz± ver. tibi, zainstalowa³em(nie by³o przy tym ¿adnych b³êdów) i jak ju¿ odpali³em tibie, moim oczom ukaza³o siê to
![]() http://img125.imageshack.us/my.php?i...tekranuqo8.png Co zrobiæ? Pomó¿cie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |||
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() podaj parametry karty graficznej, przeinstaluj sterowniki etc. tak pozatym to sporo takich tematow jest ..
edit Cytuj:
a to niby dlaczego..?
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawaæ passów z forum m³odszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczê: kiedy ja siedze na forum pe³nym idiotów, Ty w³a¶nie czytasz podpis geniusza i przysz³ego w³adcy ¶wiata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 24-09-2006 o 17:46. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Grzeba³em w ustawieniach WINA, i próbowa³em co¶ pozmieniaæ ale nic nie idzie
![]() Ja mam LINUXA Fedore Core 4 wiêc raczej nie przeinstaluje sterowników |
![]() |
![]() |
#5 |
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 21 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Imiê: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoj±.
¦wiat: Antica Forever!
|
![]() Po pierwsze nie zmieniaj kilku rzeczy naraz bo jak co¶ zadzia³a to nie bêdziesz wiedzia³ co zadzia³a³o
![]() A z tego screena... mi to przypomina ¼le dobrane od¶wie¿anie ekranu. Nie napisa³e¶ jak± masz kartê graficzn± wiêc tylko tyle moge ci podpowiedzieæ. Przetestuj po kolei ka¿d± warto¶æ.. zw³aszcza te mniejsze 50-75Mhz. |
![]() |
![]() |