|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
Jestem palladynem i jezeloi trzymam w rece kusze i luk to w miejsce gdzie trzyma sie torcha daje bolty lub arrowy. No i jest sprawa gdzie ja moge trzymac torche swieczniki i tym podobne?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
Możesz zapalone rzucać sobie pod nogi
Albo tak albo Utevo Lux |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
|
Cytuj:
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
ooo czlowieku z tym taszczeniem torchow pod nogami to jak ja mam lootbag i jeszcze torche machac to jezu ja nie wytrzymam
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
Mój znajomy , który też gra palem robił tak jak tu radzą ....... :rolleyes:
Zapalał torchy i rzucał na ziemię ..... A jak ci jakiś nioob zakosi pochodnię i nie będzie chciał oddać to zawsze możesz go dednąć ....... ![]()
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
utevo lux jest bardziej wkurzajace bo musisz nawalac utevo lux, utevo lux co chwile a tak 3x rzadziej okolo poza tym w helgate jak najbardziej mozna uzywac torchy na ziemi niestety pall ma zle ze swiatelem dlatego wiekszosc palkow uzywa tibia gg... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja jestem druidem to zawsze pochodni uzywam (na utevo lux szkoda mi many już lepiej jakomś runke zrobić
), ale dla pala najlepszy był by czar gdyż przerzucanie samej pochodni jest mozolne a co dopiero pochodni i lootbaga. <CIACH> i +3 punkty Ostatnio edytowany przez $corcerer - 19-08-2004 o 11:32. |
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Lokacja: Zielonki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rob Dragula
Profesja: Knight
Gildia: Polish Soldiers
Świat: Nerana
Poziom: 32
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
|
Ja proponuje wsadzić sobie pochodnię w d*** =], tak na serio to rzeczywiście utevo lux
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
Sądze ,że torche i lampy to przeszłość na mainie lepiej spalać mane robiąc utevo lux. Ale kiedy palek nie ma many... to powinien miec zapasowa bron w backpacku.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
|
Kup sobie czar na światło.
utevo lux ZA jedyne 100 GP i mlvl rośnie |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
Pod tarzczą masz miejsce na line ja no rooku tam dawałem torchy a line do baga. Tera tak nie robie bo jestem Sorcererem
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Ja odkad wyszedlem z rooka nei uzywam praktycznie pochodni. Gdy mam juz jakąs konieczna potrzebe zobaczenia czegos konkjrenego w mroku, to rzucam Utevo lux (ale robie to bardzo rzadko).
Troszkę praktyki i pochodnia nie jest potrzebna. (Oczywiscie sa sytuacje wyjatkowe - wtedy zwykle rzucam pochodnie na ziemie). |
|