|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Dragi nudne
![]() ![]() Tak wiec hero hunt Tym razem wystepuje jako bloker na eterni ![]() ![]() Link ![]() http://photobucket.com/albums/v323/M...ent=UO0032.jpg
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Nudzi mnie hero juz ale za to ze miales chceci na zrobienie ss z nich dostajesz + odemnie.
Powodzenia na nastepnych huntach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fotki : zaj*****e
Ale jedno mnie dziwi : Jak to sie satlo ze Ustrzyk padl ?? Dostał kicka czy co ?
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Dzieki za Rep +
![]() ![]() jak tam sie schodzi do dziury z hero wyskakuja 3 monki ..... oni mieli je ropowac i bic ugury .... ropneli jednego i wtedy przyszedl hero ![]() ![]() ![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() czy ktos moze sie ze mna skontaktowac poniewaz chcialbym pojsc na jakiegos lep[szego hunta na azurze
palladyn 20 lvl msg me jak cosik a tu jak chcecie to se wejdzcie----> http://www.gangstawar.com/?ref=248368 <----- mowie wam super zabawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor tematu | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Polowanie na Hero. | GASIOR | Zdjęcia | 36 | 12-08-2004 13:28 |