|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Może już jest takie temat,ale nie znalazlem.Chodzi o to,że jak zabije Monka to jak mam sie z wyspy Isle Of King wydostać bo zadenNPC ze mną nie chce rozmawiać :/
@Down A ile kosztuje kara[jesli zalezy to od lvl to mam 29] *a teleport gdzie jest :> Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 01-10-2006 o 18:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Filczyk Finiarel
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
![]() |
![]() Było już na forum.
Jedyne wyjście to zapłacenie kary lub teleport. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jakbyś szukał to byś znalazł, bo było już wałkowane.
Masz kilka wyjść. Możesz zapłacić karę (w zależności od levela, poniżej 40 to chyba 1k, powyżej 10k). Możesz spróbować ucieczki podziemiami na ghostland, ale tam są m.in. GSy. Inne wyjście to po prostu się zabić a potem wrócić po loota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() No ja nie wiem jak to możliwe żeby szukać i nie znaleźć.. Po prostu takie osoby pierdoły gadają a tak naprawde nie chce im sie -.-
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ght=isle+kings meczylem sie z tym tyle czasu ile pisze tego posta -,-'
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
@topic Jedyną dobrą metodą jest poproszenie kogoś o przyjście z kasą na wypłatę.
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Popros dwóch kumpli, aby dali ci tp w miejscu za biurkiem obok npc
Mnicha, albo jednego kumpla sorca, druta lub palla z jedna runa magic walla i zrobcie z niej uzytek. Kolega/koledzy wroca z powrotem, placac 20gp...a ty prawdopodobnie bedziesz mial zawsze problemy z powrotem do domu, dopoki nie wyplacisz sie za swoje zbrodnie. No, zawsze mozesz wrocic przez wyspe i ghostland, ale droga o wiele ciezsza ( banshe, gsy, dsy w ilosciach sporych ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Płock
Imię: Merisquendi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Jest jeszcze jedna droga na Iotlk, ale raczej za trudna dla 29 lvl.
Jesli chodzi o tp/smierc, to jesli to zrobisz, wlasnie to druga droga bedzie jedynym mozliwym sposobem na dotarcie do wyspy. |
![]() |
![]() |