|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Świat: Isara
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Tak, możesz jeszcze plynać statkiem jeżeli masz pacc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() jezeli plyniesz na ice islands ot nie trzeba miec pacca. jezeli sie plynie z venore do darashii to radze uwazac na ghost ship... w sumie nic trudnego ot kilka szkieletow... nie liczas 2 ghouli i ghosta...cale szczescie ze kapitan uprzedza o gs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() A jak niemasz pacca to wysylasz rzeczy ktore bedziesz przenosil parcelem do miasta do ktorego sie udajesz a potem spokojnie przechodzisz w towarzystwie kolegi w wiekszym lvlem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
![]() |
![]() Jest jescze jeden sposób np. jak mieszkasz w thais i jestes w carlin to mozesz sie teleporować do thais, Trzebo to zrobic tak: Stanąc przy deo, a dwie osoby za toba ty sie musisz wylogować a te osoby stanąc na twoim miejscu ty sie logujesz w świątyni w swoim miescie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Dr. Dragon > a potem ban na 7 dni
![]() aktus > na Folde mozna sie dostac tylko statkiem bo ... to jest wyspa voolygar > jak masz protektora to po co wysylac ?? no chyba ze duuuuzo waza ![]() najbezpieczniej jest podrozowac drogami, jest wiekrze prawdopodobienstwo ze spotkasz kogos do pomocy w walce z pk, a pk raczej tamtymi drogami nie podrozuja ![]() ps. dlaczego ja nie chodze po drogach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
![]() ![]() |
![]() Jezeli sie boisz pk ze stracisz żeczy możesz je wysłać paczką.
o tego miastogdzie sie wybierasz . Albo iśc z kimść znajomym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() re Klusek07:
oczywiscie ze na folde plynie sie statkiem. nie mowie ze nie... ale na tym statku moga plynac zarowno pacc jak i facc. sprawdzone w 100% przed update, aczkolwiek nie sadze zeby c.i.py wylaczyly taka mozliwosc dla facc