|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alan Parkourowiec
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: 73/71
Poziom mag.: 4
|
![]() Oto moje skillowanko xD IMG]http://i157.photobucket.com/albums/t60/alanziomek/Skillowanko.jpg[/IMG]
![]() a to ja i moja dupa ... haha zartuje xD ![]() ![]() tu ja i moje zwierzatko xD ![]() ![]() Klatka Dla Mewy wlasnej konstrukcji xD ![]() ![]() kolejne fotki niedlugo z huntow (wiem ze to nudne ale nudzilo mi sie xD) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Imię: Alan Parkourowiec
Profesja: Knight
Poziom: 35
Skille: 73/71
Poziom mag.: 4
|
![]() Przepraszam za podwojny post ale niewyszlo To moje skillowanie ktorego wklejenie nie wyszlo xD
![]() masz bana na "edit"? Ostatnio edytowany przez besn - 15-02-2007 o 01:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam...
rozumiem gdyby te foteczki były naprawdę 'zadziwiające' i w ogóle 'super elo elo', ale że takimi nie są zapytuję się : PO KIEGO PSIEGO PYNDZLA ZAKŁADASZ NOWY TEMAT GDZIE NIE MA NIC O JAKIEJKOLWIEK WARTOŚCI MERYTORYCZNEJ? btw jest już od dawna temeat ze zdjęciami z secury gdzie mozesz wkleić te swoje 'uber tibian moments' Howgh! edit http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48774 <--- obecny topic z fotkami z Secury.
Ostatnio edytowany przez Ragnar666 - 21-02-2007 o 03:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Hehe uzytkownik up ma racje zaczoles nowy temat, te twoje zajebiste fotki nie sa tego warte. xD Ale fajnie ze sie nimi z nami dzielisz. ^^
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() PHP Kod:
|
![]() |