|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Dobra przeszlo mi troche. Moze opowiedzcie swoja najsmieszniejsza historie w tibi(i nie tylko). Moja byla taka ze grajac meska postacia na danubi ni stad ni z owat dostaje msg od koscia ktory sie mnie pyta dlaczego nie jestem baba.Wiec nie bulwersujac sie bardzo wytlumaczylem mu ze jestem facetem, a on powiedzial ze jestem klamca bo z nich chodzilem (przez tibie).
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() to mojemu qmplowi sie zdazylo ze facet byl za bkabke ubrany i podrywal mojego qmpla
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja sobie rybki łowiłem. Nałowiłem o kilka za dużo i niosłem w lootbagu. Przed wejściem do depo zarombał mi je jakiś kolo z czerwonym życiem. Olałem to i o tym wkrótce zapomniałem. Po kilku dniach expowałem na trollach, potrzedł do mnie jakiś koleś i powiedział że zabili tego złodzieja ryb. Zginą za 13 ryb. Może 13 to naprawde pechowa liczba?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Moze komus sie nie wyda to smieszne ale zdarzylo mi sie cos takiego:
Biegalem se po depo i rzucalem parcel obok wyjscia. Patrze a tu 2 trolle wyskoczyly. Mysle ktos sobie summonnal. Nagle patrze a tu jakis 11 lev. na srodku ulicy krzyczy -MINE!!!!! Jakby co sorx ze zasmiecam :|. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() dowód jakto ludzie biora tibię zbyt na serio
ktos opowiadał (przy temacie małżeństwa), że jakaś high-levelowka ( ![]() ![]() może wyznaje zasade, jak ja cię nie mogę mieć to nikt cię nie będzie miał (choć to przeważnie kwestia facetów w filmach) |
![]() |
![]() |