|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Starachowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam Was,
Na mapie respawnu punkt 36: Troll Cave: "Poziomy wyżej: Troll. Na powierzchni: Snake oraz Troll. Pod ziemią: Troll, Minotaur, Minotaur Archer, Minotaur Mage oraz Slime." Otóż chciałem się zapytać jak dojść do tego slima gdyz ostatnio slime kolo waspów u mnie na servie non stop zajęty. Chciałbym też wiedzieć czy trzeba przechodzić przez minosy (szczególnie magi). Z góry dzięki Pozdrawiam, Dragoon. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz gdzie jest ten troll cave? Jak już tam wejdziesz, to przejdź kilka kroczków na północ.. będzie tam kratka ściekowa. ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() W pokoiku do ktorego zejscie jest za ffami (oczywiscie je omijasz) jest tabliczka "tu wrzucac smieci" (po angielsku) i tam masz slimy, tylko uwazaj, bo nie ma tam rope place i jest scorpion wyzej, sam tam dedlem na 11 lvl jak zachcialo mi sie zwiedzac ('-.-')
@up, a tak tez mozna dojsc, racja ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 03-10-2006 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() Te minoski sa na -2 ale tak bardziej na poludniowy zachod wiec ich sie nie boj
jak kolega @2x up wlazisz do cave, idziesz na polnoc i masz kratke tylko PELNO noobow juz lepiej trenic w domku BK |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() jeśli dobrze cie zrozumiałem - chodzi o troll cave niedaleko thais. ten slime jest po drodze na dead archer questa. po prostu cały czas idź najniżej jak sie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() @up
spojrz najpierw na mape tibii a potem pisz chodzi o troll cave kolo dwarf brigde |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() http://www.tibianews.net/worldmap.as...-686&ycor=-156
Wejdź do tej dziury i pójdź na północ. Tam będzie slime. edit: Minosów nie będzie, zlurować ich sie też nie da, bo są schodki. Ostatnio edytowany przez Robee - 04-10-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |