|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2008
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Clansman vel Teli
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
Poziom: 57
Skille: 81/63
Poziom mag.: 14
|
![]() Witam
Zastanawiam się czy dam rade solo 56 RP skille 81/63 zrobić orc fortres quest? Myślalem żeby od razu po zejsciu pobiec jak najszybciej do bramki lvlowej i pojedynczo bić loorowane potwory. Jak zachowa się orc warlord gdybym rzucił przed nim firebomba i o co dokładnie chodzi w sztuczce z firebombami przy mowieniu pierwszy raz do króla hi?? Waste nie gra roli Z góry dzieki za odp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może dałbyś rade ale nie radziłbym próbować jak już to skołuj sorca z ue i niech ci wyczyści ;o.
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2008
Lokacja: Szczecin
Świat: Arcania
|
![]() najlepiej up/down i mas sana. A jak mówisz hi to spier****** od razu do wyjścia i bij potwory pojedynczo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ja bym radził nie próbować ponieważ nie wiem jak zejdziesz na dół gdzie jest Dragon i Warlord tu już będzie ciężko nie mówiąc co będzie jak powiesz hi do króla
![]()
SLU Dla nas trzy litery święte... _/_/_/_/_/_/_/_/ ![]() ![]() _/_/_/_/_/_/_/_/ 21:33 Mateusz wladca swiata [19]: sell takom bronzowom maczuge co jak sie kliknie to munch 23:25 Getto Homie [31]: SPRZEDAM KUR*A TANIEGO BEHO SHIELDA PROSTO Z THAISU Ostatnio edytowany przez Shellerini - 07-12-2008 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Nie firebomb tylko poison bomb z tego co kojarzę. I dałbyś rade, tylko zabezpiecz sie w bp strong mana i health potów. No i enchant speary dla bezpieczeństwa.
a co do bomba to rzucasz go pod siebie, i destry fieldem robisz dziurę żeby atakował Cie max 1 potwór, ew wychodzisz z poison field'ów i ropujesz potwory powoli. Sam wybierz która opcja lepsza ;P (działa tylko na pvp i pvp-enfo) @all up mówisz hi i uciekasz. jaki problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Weź ze sobą sorca+sorca z 100lvl+ lub druta+sorc ue +heal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Paladin
|
![]() Sorc nie potrzebny tylko musisz uważać żeby nie zejść gdy potworki na dole będą zaraz przy schodach
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Myślę, że zrobi solo. Fakt że mikstur leczących może pójść sporo, ale nie o waste autorowi chodzi tylko żeby samemu zrobić OFa dla własnej satysfakcji. Pierwszy pomysł dobry ( z tym zejściem i od razu do bramki levelowej), o ile akurat droga nie będzie przyblokowana żeby prosto przed siebie gnać. Potem to już powoli lurujesz i ubijasz. Myślę, że da radę jeśli nie będzie panikował i rozsądnie i pomału czyścił respa. Co do "HI", to też da radę o ile dobrze stanie i od razu w nogi do bramki
![]()
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: P-ce
Imię: Sammon
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 73/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() O lol, ale kombinatorzy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2008
Lokacja: Szczecin
Świat: Arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Na 64 mając takie same skille jak ty, zrobiłem bez żadnego problemu solo. Dasz rade, tylko uważaj żeby bić warlordy po jednym, poison bomby pomagają, rzucasz je naokoło orc kinga, mowisz "hi" i uciekasz, moby trapują się na fieldach i da rade bić po jednym. Na Djinn Tower już jest gorzej. OF jest raczej prosty.
@down Dacie spokojnie radę. Pod schodami jest więcej mobów niż po powiedzeniu "hi" wiec polecam jednak up&down. Paść może i nie padniesz, ale waste będzie dużo większe. Ostatnio edytowany przez Virlan - 07-12-2008 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: Katowice
Imię: Przenichero
Świat: Refugia
Poziom: 95
Skille: 80
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() a czy ja dam rade 60 ek razem z 49 ed? wsumie co to za problem z tym dołem? juz nieraz blokowałem 3 dragi 2 gs'y albo dle.....chyba ze ta "schodowa ekipa" niech ktos napisze w czym jest trudnosc questa...wiem tyle ze jak powiem hi to jest rzeznia ale czy az taka zeby zabic 60 ek?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2008
Profesja: Knight
Świat: Guardia
![]() |
![]() Dasz rade tylko gdy zejdziesz tam gdzie jest dragon orc leadery to up/down.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Imię: Blood Knightnare
Profesja: Knight
Gildia: Smerfni Gracze
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dasz rade tylko uważaj na stan hp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja dalem rade 49 kina facc (6 mlvl na explo mialem) ty z paccem na tym lvlu spokojnie solo mozesz a co dopiero z takim elderem + np tera wave czy czy jakies exori bedzie to bardzo pomocne ;P no i oczywiscie polecam zaopatrzyc sie w poison bomby na schodki najpierw zejsc rzucic pod siebie potem troche dalej >> zeby nie musiec calego spawnu od razu zabijac to latwiej tam do tunelu lurowac pojedynczo (oczywiscie trzeba poczekac chwile jak sie trafi potworka to przebiegnie po fieldach xP )
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Mi kolega 88 ED pomagał i było bardzo łatwo. Utana vid bardzo się tam przydaje
![]() |
![]() |
![]() |