|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Stan: Tutor
Imię: --------------
Profesja: Druid
Gildia: -------------
Świat: Saphira
|
![]() Kiedys bylem w ab i mi się spodobalo ale nie wiem jak byc miesz \kancem tego miasta na stale. Wiem ze przez rabirynt trzeba przejs ale on jest zarosniety. CZEKAM NA ODP
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Znajdz machete i z opcja use with wycinaj zarosla
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Stan: Tutor
Imię: --------------
Profesja: Druid
Gildia: -------------
Świat: Saphira
|
![]() gdzie ta maczeta???????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Machete mozesz kupic w sklepie w podziemiach Ab'Dendriel. Lub od gracza. Ale nie oplaca sie szukac sprzedawcy. Kup w sklepie. Kosztuje chyba 25gp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Witam.
Zaczne swoja przynudnawa ale (mam nadzieje) pomocna instrukcje "Zostan mieszkancem ab". ![]() Machete mozesz znalesc w tzw orc spearman, gdy go zabijesz powinien on miec w bagu machete jezeli nie bedzie jej mial probuj az do skutku... Drugi sposob na otrzymanie machety wyglada nastepujaco, musisz zejsc w podziemia ab i tam wlasnie u sprzedawcy kolo ktorego stoja kowadla (nie pamientam jak sie nazywa ale wyglada jak taki elf w czerwonym kaftaniku i niebieskich spodenkach), musisz miec w plecaczku 25 gp, nastempnie powiedziec "hi" "machete" "yes" i juz masz machete. Trzeci sposob to kupic od ludzi. Gdy chcesz wejsc do teleportu musisz pojsc do labiryntu i pokolei scinac wszystkie zarosla az w koncu dojdziesz portalu (po czym wchodzisz w niego).. Jak moja informacja ci pomogla postaw plusika (marze o tym).
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() nie problem znalezc maczete czesto sie walają po ziemi. Wystarczy się tylko dobrze rozejrzeć.
![]()