|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dzis wlaczylem tibie i sciaglem tibieCAM z linka umieszczonego na forum przez moderatora. Z tibiaCAM mialem do czynienia wczesniej, 1 miech temu mialem ja na win98. Od niedawna mam winXP i pierwszy raz wlanczam tibiaCAM na tym win. Mysle ze to nie od windowsa XP ale gdy juz wybieram filmik w tym okenku ze spisem filmikow, kilkam ok, wyskakuje taki blad:
"Debug assetrion in line 163 of module "Container" failed. The error has been saved in the file error.txt Please submit the information in the file error.txt to a turtor." Byłem tydzien na wakacjiach, moze byl jakis update i tibiaCAM nie dziala. No ale sciaglem ja z wklejonego tematu na gorze forum. A winXP chyba powinien dzialac z TbiaCAM... help ;] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Nie ma czegoś takiego jak "TibiaCam" tylko "TibiCAM", a filmiku nie obejrzysz bo chyba jest na starego klienta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Czyli potrzebuje nowszej tibiCAM?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie nowa TibiCam tylko nowe filmiki.
Filmy nagrywane na TibiCam w wersji 7.27 nie chodza pod TibiCam 7.30. Aby ogladnac filmy z TibiCam 7.27 musisz sciagnac starego klienta Tibii 7.27 i stara TibiCam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() 7.27 nie chodzą na nową wersje? lol.... mi chodzą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() Ja słyszałem że chodzą na nowej wersji starsze filmiki... koledzy ogladają bez większych problemów. A ja mam taki problem jak założ7yciel tematu... nagrałem też starego klienta i stara tibiCAm i to samo... jak by ktos wiedzial to pomocy
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() To dziwne, bo u mnie po sciagnieciu nowego klienta Tibii - 7.30 i nowej TibiCam nie dzialaja filmiki z wersji 7.27 -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Boże....niewiem :D
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() moze masz filmiki z jeszcze starszej wersji ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() A ja sciaglem duzo filmikow z qestami...
No wiec musze sciagnac (na tibia.pl chyba jest) stara tibie i taka sama TibiCam... Bo musze widziec te filmiki , "jak przejsc latwo qesty" ;P |
![]() |