|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Hmmm a wiec tak mam kilka pytan do szanownych uzytkowników forum tibia.pl . Nie które z nich moga byc dla Was bardzo proste ale dla mnie jest to bardzo wazne. Zaczne od tego mam 28 level knighta ( non-pvp Menera ) i chcialbym wybrac sie na amazon camp, zauwazylem ze w opisie na tibia.pl sa tylko amazonki a co wystepujace z nimi valkyrie oraz witche, jak sa rozmieszczone chodzi mi tylko tak o ogólne rozmieszczenie tego oraz pytanko jak sie tam expi, bo ja do 28 levelu z wyjatkiem ghostlandu i kopalni siedze chyba najwiecej czasu na wiezy od polnocnej strony carlin. Resp jest dosc szybki wiec exp leci dosc szybko a jak jest z amazon camp ? Drugie pytanko dotyczy backpacków zauwazylem ze maja dodatkowo jakas ozdobe, slyszalem ze jest dla pacców
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Blitiger
Profesja: Knight
Świat: Shivera
Poziom: 21
Skille: :p
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Beholdery na Folda????/
Tam jest tak 5 amazon amazon 2 amazon amazon walkija amazon 2 walkija 3 walkija amazon witch-bitch 2 amazon 1 walkija na samej górze Orschaball |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Polecam Small amazon camp:
4 amazon - +1 5 albo 6 amazon - 0 2 amazon - -1 A w amazon camp Witch,2 lion, 1 valkirie ; valkirie ; valkirie ; valkirie - +1 6 albo 7 amazon - 0 1 witch, 5 amazon, 3 valkirie - -1 Niewiem czy dobrze napisałem "valkirie", poprostu jeśli nie ma numerka to jest jedna. Dodam jeszcze, że w jednej z nich jest Quest, ale więcej cicho sza
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ide zaraz zrobie ci filmik : ). za ~15 minut zedytuje z linkiem.
Resp zalezy od ilosci osob na servie. Magic hat leci z faraona, hat of the mad z questa od 40+. łap http://rapidshare.de/files/35858390/amacamp.rec.html są ale resp taki sobie. juz lepiej kopalnie na soldach. Ten bp zz muszelkami mozna kupic w liberty bay.
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 07-10-2006 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No to widze ze resp nawet nawet a moze ktos odpowiedziec na moje dalsze pytania
a co do beho to sa 3 na najnizszym poziomie foldy ( 3 ) |
![]() |