|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hejho.
Zauważyliście, że od pewnego czasu potwory respią się 'na naszych oczach'? Przykładowo jestem na rotwormach. Wychodze poziom wyżej (powinien tam być resp jednego rotworma), nie ma nic. Wychodzę jeszcze jeden poziom (bez respa), a po dwóch sekundach schodzę w dół. Rotworm na mnie już czeka. Może kiedyś też tak było, tylko ja tego nie zauważyłem.. więc jak jest na prawdę? Pozdrowienia, Kajulec. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od 7.8 Bloczenie respa potworka mozna wykonac tylko na tym samym poziomie co potworek.
Ja tez kiedys widzialem jak orc warrior na nizszym poziomie sie pojawil (wtedy nie widac tego niebieskiego, jakby sie logowal, kiedy patrzymy z wyzszego poziomu, po prostu sie pojawil). |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Bochnia City
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Dwarf
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 9
Skille: rosną
Poziom mag.: 2
![]() ![]() |
![]() To jest normalne zachowanie. Zreszta, jak ma sie respic?? Przez logowanie? Cipowie wymyslili taki sposob bo inaczej byloby ciezko.
|
![]() |
![]() |
#5 |
The Witcher
|
![]() Kiedyś było tak, że stojąc w miejscu blokowało się spawn zarówno ten powyżej jak i ten znajdujący się piętro niżej. Często jak ktoś chciał sobie potrenować to przy okazji blokował sporo respów. Dokładnie nie wiem jaki jest powód tej zmiany, ale jest ona moim zdaniem bardzo przydatna. Szybszy exp dzięki szybszemu respowi.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta zmiana ma swoje zady i walety, jednak jak by nie było, przeważają plusy dodatnie. ;-)
|
![]() |
![]() |
#7 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |