|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Mam pytanie, mialem postacie magow (Neo-pl, 17 lvl - oddalem kumplowi, Kmiecie, 14 lvl druid - rowniez kumplowi, Nerore, mag 21 lvl- gram) ale teraz gram pallym i nie wiem czy lepiej kupowac belty czy strzaly? Prosze o odpowiedzi, mam drobne problemy z kasa ale da sie je zalatac )
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() Hmmmmmm
Gram nie długo w tibie więc moge sie mylic .... Jesli chodzi o moje zdanie na temat to zawsze tak było i "raczej" będzie że strzały są do łuku a bełty do kuszy !!! Nie wiem jak jest w tibi bo nie uzywam dystansowych broni ale raczej chyba tak jak wszędzie !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() belty - cos silniejszego (gs, dl itd ewentualnie drag)
strzaly - cos slabszego (cycki, guardy itp)
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Od ~75 dista zacznij używać boltów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() ja osobisce bardziej wole chodzic ze strzakami ponieaz jak zabraknie to se moge wyczarowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zacznij od łuku, bo od kuszy nie opłaca się, jak masz mało distanca to chodź tylko z kuszą, lecz jak dobijesz do 70 to możesz chpodzic na silne monstra z kuszą
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() moim zdaniem Belty jak idziesz na cos silniejszego
a Arrowy jak na cos slabsego jak wezniesz belty na cos slabszego zabijesz 3-4 uderzeniami (zalezy od skili) a arrowami przy okazji cos se wytrenujesz bo wiecej ich wystrzelisz takie jest moje zdanie
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |