|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Pozwole sobie tutaj powrzucać odrobinę swoich grafik.
W pixelartach jestem nowicjuszem - zrobiłęm pare drobnych (głównie ręczna dekoloryzacja, lub edycje i modyfikacje choćby na przedwiecznym) Teraz chciałbym porobić odrobinę pixelartó co mi się bardzo przyda także w robieniu fake'ów i paru innych rzeczy. Proszę, o porządną krytykę co robię źlę i co powinienem poprawić No to zaczynamy Mój pierwszy miecz (zapisany ![]() ![]() Mój drugi miecz - miała być katanka, ale chyba stworzenie zagięcia w 32*32 jest niemożliwe, jak chce porządny efekt. To coś określam mianem "Prawie jak katana" PS - tak zawczasu to rączka jest odpowiedniej długości według proporcji mój pierwszy dwurak i trzeci miecz w karierze ![]() Mogę także przyjmować zlecenia, ale nie obiecuje, że zrobie. Prosiłym o prostsze rzeczy na początek, oraz tylko o broń (niekoniecznie miecze ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Jedyne co zle to ksztalty bo cieniowanie (szczegolnie w ostatniej pracy) dobre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cieniowanie w porządku (imho). Ale nie podobają mi się te prace xD
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() A mi się dwa ostatnie niezabardzo podobają ale, ten trzeci naprawde fajny ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() no jak na początek to dobrze.
tylko te wymiary troche złe. A co do rzeczy do fake. To radze je cieniować za pomocą PSa
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Trzeci miecz bardzo dobre ostrze, jak na poczatek wrecz niesamowite..
Ale co do rekojesci to jestem zawwiedziony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() W takich małych grafikach ciężko zachować proporcje i ładny kształt... więc nie musisz się tak koncentrować na proporcjach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Kuraj:
kk @Jackiew - to początkowo było 26*26 do fake story. Za chwile poprawie rękojeść (dociągając wsio do 32*32) - będzie sensowniejsza. Ale dizęki za oceny. Może jakieś drobne zlecenie dla amatora?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Luczek poplose
![]() Co do pixelatow na poczatku... Nawet ladnie acz mam kilka zastrzezen. - To 2 to katana? xD - Jakies dziwne cieniowanie... To wszystko ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zlecenia? A proszę ja Ciebie bardzo : )
To co zawsze (mniej więcej). Czyli mhrooczny sztandar mhroocznych 666 hord norsk satanistów.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mhmmm zrob dla mnie Jakis podwojny topor
![]() Down @ He?? NIe przestalem robic itemków A daje mu zlecenie zeby sobie pocwiczyl , a nie ze potrzebuje tego itema do jakis prywstnych celow
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 07-10-2006 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: W Mexixco town Amigo
Imię: XD->X-)->XP
|
![]() Kwaso Teraz dajesz zlecznia zeby inni ci itemy co ??
![]() Skończyłeś z intemami
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() @up
Gdyby chciał, sam sobie by zrobił... @Topic Nawet niezłe, szczególnie ostatni. A teraz... eee... rzadko spotykane... eee... oceny szkolne ;] 1. 4+ 2. 4 3. 5+ iks de To na tyle, ćwicz ;] Zrób fire sworda, zobaczymy jak zrobisz ogień xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja sie tylko pytam spokojnie Jeżeli chces poćwiczyć to zrób mi czerwone guandao[chyba sie to tak pisze] @up 3x powiedziałem tak bo myślałem że jak nierobisz itemów w twoim temacie to se odpuśćiłeś sorry [jeżeli kogoś uraziłem to sorry]
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E Ostatnio edytowany przez Sibin - 07-10-2006 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
guandao? dabljutief? @Wardi: Fire sword powiadasz? ojjj zoabcyz się. Ale spróbuje ![]() Ale pozwolisz, że na razie będzie raczej nieanimowany jak mi wyjdzie. @Kwasik: Kk. Spróbuje @Lasooch: Nie przyjmuje. Nie mam anwet na to pomysłu ![]() Broń zacznę robić dzisiaj - co z tego wyjdzie to się zobaczy ^^'
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://img139.imageshack.us/img139/6504/pudaotcr1.jpg
Pokazałem ci jak wygłada Jak byś to mi zrób Chaos Guan dao pliska
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oż Ty bandyto! ;<
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
1 - bez twojej opinii 2 - niezabardzo 3 - niezabardzo, ale naprawde fajny ![]() @topic: IMO tylko trzeci jest udany - pierwsze dwa są zbyt cienkie jak na mój gust. @edit: zlecenie - zrób jakiś młot, kształty, koloy i proporcje sam dobierz. ja to lukne pod lupą, żebym sie nauczył ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 09-10-2006 o 17:46. |
|
![]() |
![]() |