|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mamy już 1 vice lidera. Wciąż brakuje nam VICE LIDERÓW. Vice lidera musi mieć Premium account. Jeżeli o mnie chodzi to ja nie mam PACCA, ale ja tylko pomagam szukac vice lidera liderowi tej gildi, który nie jest Polakiem. Jeżeli ktoś chce być VICE LIDEREM niech pisze do mnie na grze lub niech pisze tu na tym forum. Mój nick to Lucasik of Astera, a Świat to ASTERA.
|
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: MMZ : ]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mithoo'Soul
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 5o+
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ja mam komplecik
![]() A jak nie mozesz to moze dolacz do nas pod warunkiem ze masz 25lvl+ ![]()
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Thais
|
![]() siemka mam 10lvl moj nick to Sir Niezwykly jest knightem ma 26/25sklie walcze mieczem.
czy ktos chce go do gildi a czy moj kolega z 13 lvl tez by mogl byc w gildii jest palem nazywa sie Rylo Anto.? prosze o szybka odpowiedz. Ostatnio edytowany przez Sir Niezwykly - 12-07-2005 o 16:10. Powód: braki w informacji |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mementomoris
Profesja: Sorcerer
Świat: Libera
Poziom: 21
Skille: 18/19
Poziom mag.: 26
|
![]() @up
siemanko ja mam 16 level knightem i jestem FACC ![]() Gildia to victory w tibi ![]() rozważ to zupek ( na asterze mam nick Turia Arus) |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Jone'roks
Profesja: Knight
Gildia: --Narazie Brak--
Świat: Astera
Poziom: 21
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() W tym momenie mam 9 lvl is klil;e 30/30 xD Niedlugo bede miec Jeszcze wyższe caly czas skliuuje mam plate-seta i fire sworda + Dragon shield xD
|
![]() |