|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Mam pytanie nie wiem czy to odpowiednie forum ale skoro inne to innet
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Pingi (i ewentualne lagi) zaleza od lacza internetowego, jesli masz problemy z radiowka to przeczytaj ten temat i moje wypociny
![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Słabszy komp może ewentualnie zaważyć na liczbie FPSów.
Z transferem internetowym raczej nie ma nic wspólnego. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Grajewo
|
![]() Jezeli chodzi o lagi to nie z powodu sprzetu tylko lacza, ale gra moze sie przywieszac z powodu sprzetu, gdy chodzi za duzo programow na raz.Akurat tobie to nie grozi, wiem bo sam dzialam akurat na sprzecie zastepczym ( moj jest w naprawie) i mam procesor 200 Hz i 128 ramu, a tibia jakos chodzi, no chyba ze razem z Tibia masz wlaczone programy ktore potrzebuja naprawde duzo ramu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() teraz odpowiem jak typowy egocentryk
![]() u mnie w szkole... jest kilka komputerow ogolno dostepnych... fakt faktem dziala ich mala ilosc raptem srednio 2-3 z 8 i sa to p100 z 16 MB ramu... w tle przewaznie dziala gg, tlen, winamp agent i jeszcze jakies badziewia... lagi sa spowodowane obciazeniem proca, aczkolwiek sa stabilne. caly czas lag na poziomie 200-250 ms. grac sie jakos da... po reinstalacji windowsa lagi byly na poziomie 170ms
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Aktus nie rozrozniasz pojec lag i ping, to co wymieniales te 200-250ms to jest PING, lag jest jak np. podczas gry w counter-strike'a idziesz i nagle tak jakby ci sie komputer zwiesil i po 3 sekundach znowu mozesz chodzic... kapish?
Sprzet NIC do lagow nie ma, skoro 16 ramu jest i tyle programow w tle to ja sie nie dziwie ze myslisz, ze lagi sa... Po prostu komp muli i scina ekran... |
![]() |
![]() |
voodoo_people |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
Powód: Odświeżanie starego tematu
|