|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest to mój pierwszy fake story więc proszę o wyrozumiałość
![]() Opowiada on o przygodach maga Thalantyra, a zresztą sami zobaczcie ![]() Prolog <tutaj> 1 Część <Strona 2> 2 Część <Strona 4> 3 Część <Strona 6> 4 Część <Strona 6> 5 Część <Strona 7> 6 Część <Strona 8> 7 Część <Strona 11> 1. Główny bohater wyrusza po przygodę ![]() 2. Gdy nagle słyszy dziwne dzwięki ![]() 3. Nagle zauważa człowieka walczącego z orkami ![]() 4. ![]() 5. ![]() Podziękowania dla: Sezu Powiedzcie czy mam robić dalej a teraz... Comment plx ![]()
Wstaw mi notkę, 0 wysiłku a wiele daje NOTKA Ostatnio edytowany przez Siekiet - 07-10-2006 o 16:35. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: WrOcLaW
Stan: Zbanowany
Imię: Ufol The Paladin
Profesja: Paladin
Gildia: Zadna jeszcze, haka mialem.
Świat: Hiberna
Poziom: 7
Skille: 12/15
|
![]() smieszne hehe dawaj more ;P
50 Cent rox 111!!!! gg : 4615783 Hiberna: 32 ms hack 28 ek hack 39 ms hack czekam na nastepny 11:42 Ufol the Knight [40]: wczoraj ogladalem hostel 2 11:42 Ufol the Knight [40]: omg ![]() 11:42 Marcino-Knight [29]: i jak 11:42 Ufol the Knight [40]: raz az podskoczylem ![]() 11:42 Marcino-Knight [29]: Oo |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
...mozesz robić dalej. Pamiętaj, że trening czyni mistrza ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() ... Forgotten Realms rulez nieprawdaz? Thalantyr to elf ;> pozatym ladny beholder z BGII w avatarze
on a teraz ocenmy Fabula: brak(prolog) wykonanie: 7/10 Outfity:2/10(standardowe) Pomysl: 6/10 (znow cos z cywylizacjami i ofkoz ORKI!!!) ogolem: 5/10 (rob dalej okaze sie pozniej co bedzie ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ta... a nauczono cie czytac? Nazywam sie V-E-R-U-I-S a jezeli chcesz sie domnie zwracasz jak do mistrza to mow mi I-V-E-L-I-A-N ;>
@down To moje imie w grach DnD
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 01-09-2006 o 14:57. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() IVELIAN ?? a to zkąd się wzieło ??
![]() ![]() ![]() ![]() Ale qutwa wolicie 1 Nowe "Mhroczne" paski faków czy 2"Orci atakuja <coś>" ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 01-09-2006 o 14:52. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() eckmm...autor napisał "podziękowania dla Sezu" więc jak się domyśłam to outy są robione przez Sezu, w Twoim fake outy też są robione przez Sezu o_0...
@Top. Prolog jak to prolog, wstęp do fabuły. Rób dalej, zobaczymy co z tego będzie...
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o pip! Niezauwazylem podziekowan ;> przepraszam ale... hum... Jakos brzydko wygladaja te bronie ... mogles poprosic Sezu o zrobienie innych broni np. z tibia.de. A co do outift ktore robi mi Sezu to niewszystkie sa moje ... dzielimy sie praca. Ja doskonale robie sprawy obozowe itp. i rozne formy z drewnem a on outfity wiec wypelniamy sie praca i wreszcie odczep sie od moich outfit bo niektore rowniez ja robie ...
Alez sie rozpisalem ^^ @down ... bez komentarza ...
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 01-09-2006 o 16:08. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Końskowola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Smokoronos
Profesja: Knight
Gildia: W trakcie szukania
Świat: Isara
Poziom: 28
Skille: 64/62
|
![]() pip! Niezauwazylem podziekowan ;> przepraszam ale... hum... Jakos brzydko wygladaja te bronie ... mogles poprosic Sezu o zrobienie innych broni np. z tibia.de. A co do outift ktore robi mi Sezu to niewszystkie sa moje ... dzielimy sie praca. Ja doskonale robie sprawy obozowe itp. i rozne formy z drewnem a on outfity wiec wypelniamy sie praca i wreszcie odczep sie od moich outfit bo niektore rowniez ja robie ...
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Topic
W tym odcinku tylko jeden outfit jest mój a mianowicie tego Maga... @robhon Co miało znaczyc to "cytowanie" ?? |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Powiem tyle:
Fabułą bardzo ciągająca heheheeh ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @robhon
Lol co to mialo znaczyc a co do fake Fajne rob next party Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 01-09-2006 o 21:34. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Majorka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krisdon Rolus
Gildia: Jak narazie glucho
Świat: Arcania
Poziom: 18
Skille: 56/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @Robhon
po pierwsze nie tak sie cytuje po drugie po co tyle pisałes @Topic wiem, że prolog, ale takie 5/10 popracuj jeszcze
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argall
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Niepodoba mi sie szczeże mowiąc. Do orków nic nie mam, ale fabuła jakoś mi nie leży. Nie wiem może będzie lepiej ale narazie to niezbyt ...
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Daleko
Imię: Hero-Norbi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Było wiele, teraz żadna
Świat: Eternia
Poziom: 28
Skille: 31/24=)
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Nice fake...No moze jest kilka błędów...A co do oceny to tak fabula 10/10(podoba mi sie, masz niezla wyobraznię GZ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to macie next part, mam nadzieje, że sie spodoba
1. ![]() 2. ![]() 3. Rozmowa ![]() 4. Po kilku godzinach drogi... ![]() 5. ...Bohaterowie docierają do teleportu ![]() 6. A tam... ![]() 7. ...Czeka na nich niemiła niespodzianka ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. Nareszcie zwycięstwo! ![]() 12. Wejście w teleport ![]() 13. Wyjście z teleportu ![]() 14. Kolejni strażnicy ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. Ostrze Dusz ![]() Podziękowania: Oczywiście dla Sezu ![]() A teraz jak się pewnie domyślacie... Comment Plx xD
Wstaw mi notkę, 0 wysiłku a wiele daje NOTKA Ostatnio edytowany przez Siekiet - 02-09-2006 o 14:05. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ble! Te swiatlo takie... n/c? Ostatni obrazek nieladuje sie(juz sie laduje) ... Jakies ble te nowe grafiki... Pusto O.o? Standardowo kolega pomogl zdobyl cos wzioles od kogos innnego grafiki ;d 4/10
@down spokojnie przed chwila sie nieladowal bo zle zapisales i cale poszlo ale juz jest dobrze pozatym 2 razy post ;d
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 02-09-2006 o 14:08. |
![]() |