|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Mi sie udalo zmiescic w granicy miedzy 3 a 7
![]() Dwa razy bylo przez PK, raz przez mojom glupote i cztery razy przez laaaagi.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() A ja raz przez totalną głupote.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() W sumie razem z postaciami dla jaj to grubo ponad setka. Jedna postacia to 4 razy bylem na mainie i z powrotem az gmy sie nia zainteresowaly i teraz jest this name not exist.
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Ja zginęłam 10 razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: K-ce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Minor Warrior
Profesja: Knight
Gildia: nIE MA :p
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() JA zginołem z 10 razy większość przez pk (a tak nawiasem ja ise robi avatary pod loginem )
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Na non-pvp zginalem 7 razy.
1 przez zlurowanego GSa 1 przez zlurowanego DSa 1 przez lagi (to i tak dobry wynik, jak na palka ![]() 1 przez blokera na cyckach 3 razy przez niewiedze
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
a wiec jest to po wyjsciu na maina jak wracasz spowrotem na rooka bo spadasz na 2 lvl.
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() A ja nie zginąłem wcale
![]() ![]() na rooku zginąć nie problem poprostu idziesz na trolle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja zgnąłem z 30 razy :d a więc tak
- z 10 przez niewiedzę - z 5 przez PK - z 3 dla jaj - z 0 razy przez lagi ![]() - z 15 rzy prosiłęm o zrookowanie bo chciałem przemycić katany na rook (ach te czasy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() och nikt nie lubi zdychac, no ale coz. zginalem jakies 13 razy moja glowna postacia. jajczesciej parzed kicki i lagi oraz pk. chodz zdazylo mi sie 2 razy przez moja glupote
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Dla mnie to przykry temat bo zginelem juz 14razy i moje skile sie zmniejszaja i wogole do dupy...
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() ponad 20, w tym tylko tylko jedno nie spowodowane przez dialognet - podbieglem do gsa zamiast od niego odbiegac
![]() //Yours, |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Jak dotad zginalem 3 razy(5 lvl-wszedlem do jaskini bearow i tam stalo ich 5...
6 lvl-poszedlem do grobow a tu staly 2 skele ktore walily praktycznie SAME life drainy i co 2 sek leci 15 hp 8 lvl-ide z carlin do ab wyskoczyl pk...) a moja poprzednia postacia na samym rooku zginalem 5 razy a na mainie nie moglem osiagnac 9 lvla bo mnie PKowali...Jak zginac na rooku?Chcesz se go pozwiedzac, a tu ci wyskakuje spearmen/kilka waspow... Albo jak juz kosisz beary(1v1 to je pokonujesz a 2v1 ledwo ledwo ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Znajdujesz obrazek. Potem rozciognij/pochyl. Zmniejszasz go. Bierzesz profil>obrazek(nie pamietam) Zaznaczasz, że masz własnego awatara. Bierz przeglądaj. Jeśli ci avatara nie załapie znowu zmniejsz. Tak do skutku. Ja sie nad avatarem meczylem 4 dni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Nikt ważny
|
![]() oho ho ja tyle razy padłem że ?( szok ?( kilka razy moim sorcem potem kilka palladynem potem sporo razy knightem następnie kilka deadów palladynem więc kto by to zliczył?
![]() ![]() Edit: Cytuj:
btw 4dni?? yyyyy ?( lol? ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2004
![]() |
![]() Ja zginąłem 4 razy. 2 razy przez pk i raz przez wylogowanie się w złym miejscu (po zalogowaniu się zobaczyłem, że otoczyły mnie rotwormy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() Jezeli moje wszystkie postacie policzyc to 1000000....
razy zginolem. hmmm to denerwuje z 10 razy przez lag 8 kick 15 pk 5 z czystej glupoty 100000..... przez nieznajomosc terenow (np. wyskoczylem na poh w miejscu gdzie sa minosy kazdej masci na 10 lvl) |
![]() |
![]() |