|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() Witam! chciałbym się was spytać o jedną rzecz. W tibie grałem 4 miesiące temu i mam takie pytanie. Czy jak się idzie na wspólnego hunta to jak ekipa idzie w party i jak zabiją zaużmy demona to knight nie będzie mógł otworzyć demona? Czy jak się jest w party to można? Bo tak się zastanawiałem. Jak sie nie da to troche lipa, knightowi sie nie oplaca blokować bo odrazu loota zabiorą shooterzy. Proszę o szybką odpowiedź ;]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A tak to loota z demona zawsze zabierał bloker... ta kwestia pozostaje w sprawie zaufania teamu, sposobu rozdzielania loota itp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() więc Loota bierze ten kto najwięcej zadał obrażeń potworowi? Nawet jak są w party? Ale ostro chrzanili sprawe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
Knight bedzie mogl otworzyc demona(potworka) od razu bez czekania 10s |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Tak, będąc w party można otwierać ciała wszystkich potworów zabitych przez członków drużyny, w sumei mogli zrobić tak że przez pierwszy miesiąc bierze tylko ten kto dostał najwięcej exp a potem dać aktualizacje, żeby knighci zobaczyli jak to fajnie kiedy nie można ukraść loota.
|
![]() |
![]() |