|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Skoro jest TOP cośtam to i muszą być wyniki głosowania.
Poniżej przedstawiam wyniki TOP 8 - NAjlepsze Gry. Aktualnie wliczane są głosy do posta nr 96 włącznie. Parę informacji w jaki sposób ów tabela powstała: I) Każdej pozycji przydzielałem pewną ilość punktów według tej tabelki: 1 - 8pkt 2 - 7pkt 3 - 6pkt ... 8 - 1pkt II) Jeżeli user podał parę gier w obrębie jednej pozycji np: 1) Tibia, WarCraft, Ghotic II to zaliczałem tylko pierwszą grę, w tym przypadku Tibia. Jeżeli te gry pochodziły z jednego "rodu", np: 1) GTA III, San Andreas, Vice City To każda z tych gier otrzymywała daną ilość pkt. W tym przypadku, po 8pkt. III) Gdy user pisał 1) Seria WormsówTo przyznawałem punkty na pulę serii (pozycja "Worms (all)") i przy obliczaniu dodawałem do każdych WYMIENIONYCH wcześniej Wormsów ilośc punktów które się uzbierały przy pozycji "all". W przypadku podania 1) Seria GTA prócz San Andreas. Wtedy przy GTA:SA pojawiał się odpowiedni modulator ujemny, który poźniej wyrównywał bonus z pozycji "GTA (all)" Zostało wymienionych 261 gier, oto TOP 10 z wyników (postanowiłem to TOP 8 zaokrąglić ![]() IV) Jeżeli ktoś podawał np: 7) Wormsy Zaliczałem to jako Wormsy I, ponieważ nie było wymienionej konkretnej części, ani nie było napisane, że chodzi o całą serię. Cytuj:
Jak widać, z wielką przewagą prowadzi, nasza forumowa Tibia, na drugiej pozycji, tuż tuż za faworytem kroczy Diablo II, trzeci jest kultowy Herosek III, Fallout 2 jest tuż za pierwszą trójką, z stratą czterech punktów do podium, Counter i GTA:SA egzekwo na piątej lokacji, widać, że San Andreas nie jest aż tak popularne by być w top3 zaś counter nadal jest waszym ulubionym FPSem od ładnych paru lat. Na szóstej pozycji mamy Fallouta jedyneczkę, potem chyba najbardziej kultowa, przynajmiej moim zdaniem, część seri GTA, czyli Vice City, i na ósmej pozycji, kolejna kultowa gra, WarCraft III. Dziewiątka to egzekwo Morrowind i Baldur 2 zaś naszą tabelkę TOP10 zamyka kolejny hit z stajni Blizzarda - StarCraft. ![]() Danke, za podanie ortów ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 30-08-2005 o 13:29. Powód: poprawa ortów |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() pisze sie "Grand Theft Auto"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Cytuj:
@down Właśnie zastanawiałem się ile osób ją zobaczy ![]() Ostatnio edytowany przez Lechu321 - 30-08-2005 o 13:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() @lechu
Lol, jeśli już zaznaczasz powtórzenia, to zaznacz wszystkie - np. 'kultowe'. Pozatym okropnie rozbawiła mnie poprzednia wersja twojego postu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Tibia tylko dlatego zajęła 1 miejsce bo to forum tibii i jest każdemu znana...
![]()
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dziwie sie, ze Tibia zajmuje pierwsze miejsce. Dziwie sie, ze taki bubel jak San Andreas (moim zdaniem) znalazl sie na wysokiej pozycji. Dziwie sie, ze Morrowind, niedoceniany w dziale RPG, tez sie tu znalazl. Dziwie sie, ze Half-Life nie zawedrowal wysoko, bo tez byl w kilku postach. Ogolnie - good work, Wieszok!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wogule nic nie pasuje ... tibia jest jedyną internetową grą jaka jest na liście ... wogule nie pasi nic ...
![]() |
#9 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi chodzi o miejsca na jakich są te gry
Nie gram w Tibie , szkoda czasu ... Ostatnio edytowany przez Xetor - 30-08-2005 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Raynold: Uprosciłem własnie dlatego, ze nie głosy nie są przystosowane do obliczania, przez te "seria gta" i takie inne wybryki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Hell yeah! Diablo 4ever :P
@Wieszok Też masz cierpliwość do takich rzeczy :P Nie chciało mi się czytać tych wszystkich postów, a co by było z liczeniem punktów ;p
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() -.-' hehe ! Zagłosuje na tibię bo mojego GOTHICZKA nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() 5] Counter-Strike - 91pkt (tylko przez neta!)
A boty to co? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() jesli ktos napisal np.
1. tibia, warcraft 3 2. tekken 3 ... 8. mario tibia - 8pkt, warcraft 3 - 0pkt tekken 3 - 7pkt mario - 1pkt i w taki sposob gra na 8 pozycji dostaje wiecej pkt niz ta na 1. glupie i nie przemyslane rozwiazanie ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() WIdze lubicie kopac.
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() jednak wypadałoby przywrócić ten temat do życia..
MapleStory rlz |
![]() |
![]() |