|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otóż od jakiegoś czasu męczy mnie pytanie do czego służy Mistic Turban, niektórzy moi qmple twierdzą że daje niewidzialność (nieskończoność niewidzialnośći).
Ale chciałem sie jeszcze przed zakupem owego Turbana spytać sie was na forum i uzyskać prawidłową odpowiedz. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Oprocz niewidzialnosci masz jeszce nieskonczonosc many i hp, a na dodatek jak kupisz w nim bohy to dostajesz 2 pary.
A na serio, koledzy sciemniali, jest to lekki helmet, ktory ma 1 arma, to wszystko. Choc slyszalem ze mozna z nim zrobic cos jescze... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zwykla ozdoba.
Mozna wymienic go w pewnym quescie na niebieska szmate. |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() @2up
No i jeszcze po włożeniu do niego lootbaga, pojawia się w depo w najbliższym mieście ![]() @topic Normalny, lekki kapelusz. Nic więcej ci nie da poza tym 1 arma i możliwością wymiany. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ludzie uspokójcie się... To newb... Też kiedyś tacy byliści
![]() A co do tematu to mnóstwo opowieści słyszałem xD Zarówno o Mystic Turban, jak i o Hat of the Mad (on np. miał niby zwiększać siłę czarów <lol2>) Żadna nie jest prawdziwa ![]() To zwykłe hełmy, które są dobre dla sorka/druta, bo mało ważą ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |