|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Elder Druid
Gildia: Elite Squad
Świat: Titania
Poziom: 38
Skille: 9999999
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Witam.
Jakw temacie: 2 pytanka. 1:skąd zdobyć sickle, żeby trenować? I tu uwaga: jeżeli chcesz powiedzieć coś w stylu: idź na witcha, to nie pójde. Mam 12 lvl, skille 45/45. waląc z hand axe, zabijam na balanced za szybko roty. waląc na full def, za rzadko zadaję bloody. 2:Jak dojść do słynnych rotów na darashi? Szukałem, nie było. Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]()
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() 1.Zamiast iść na witcha idź na miejsce gdzie on się częto spawni i albo poczekaj aż go ktoś zabije albo poszukaj sickle wiele osób wyrzuca to na ziemię.
2.Ja szukałem i znalazłem, dziwne, nie?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Spróbuj na zwykłych dwarfach.Wbij troche wyższy skill i wtedy bij roty na full def z sickle
![]() Sickle często leży na amazon camp w venore.Czasami ktoś też sprzedaje. Ostatnio edytowany przez Kriso Da Hunta - 21-10-2006 o 19:54. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() 1. Bardzo często leży w miejscach, gdzie respi się Witch. Idź, weź i uciekaj.
2. A mapy to po co są? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() idz poszukaj kolo carlin moze ktos zabija witcha i buchniesz z deda
![]() co do rotow TO **** ZLE SZUKALES zreszta zobacz sobie na tibia.pl mapy respawnu i mniej wiecej bedziesz wiedzial ![]() ![]() |
![]() |